Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz Casoli #44375 üzenetére

Jelentem, fül-farok kérésnek megfelelően behúzva. Mondjuk azt írtam, hogy az első részt nem néztem, mert az pont nincs meg. Nem mintha az azóta született hozzászólásokból kiderült volna, aminek valószínűleg az az oka, hogy nem mindegy, hogy ki vette meg még anno eredeti játékként digitálisan, ki dobozosan, ki Games with Gold akcióban szerezte, és ki Games on Demandként vette, mert nagyon úgy néz ki, hogy vannak különbségek a kiadások között is. MS oldala például egyiknél sem ír magyar feliratot, pedig legalább két részről személyesen is meg tudom erősíteni, hogy van benne (GoW2 GwG-ben jött, Judgementet pedig a most karácsonyi akcióban vettem, szerintem GoG-ként, de ennél sem szerepel, hogy tudna magyarul).

A játékra egyébként egy rossz szót sem írtam, nagyon ritkán játszom lövöldözős játékkal, tehát megítélni sem tudnám, amiről határozottan negatív véleményem volt, az pont a magyarítás. Tele van elírásokkal, magyartalanságokkal, nyelvtani és nyelvhelyességi hibákkal, nagyon valószínűnek tartom egyébként, hogy ennek is szerepe lehet abban, hogy némelyik verzióhoz nem is adják - gondolom ezekre ránézett valami magyar anyanyelvű lektor, és szólt, hogy ezt így kiadni nagyobb gáz, mint ha nem is lenne benne magyar nyelv. Szóval azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy bizonyos kiadásban volt magyar felirat, aztán a minőségére tekintettel kikerült belőle, esetleg később némi toldozás-foltozás után visszakerült.

Mindezek tekintetében sok sikert a további megbeszéléshez, bár attól tartok, sokkal közelebb nem kerülsz majd a válaszhoz, amíg meg nem veszed. Bár ha csak azért kell, hogy meglegyen, akkor meg elvileg úgyis mindegy, lehet akár lengyelül is, nem?

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák