Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autóhifi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
Aktív témák
-
Daert
őstag
Megtaláltam,de ezt sajna nem értem :
"Select the hard drive, and press "Y" to get the device options screen to appear. See a "Rename" and "Delete" options, but don't choose either.Step 4
Press the following code in: "X, X, left bumper, right bumper, X and X"Step 5
View a message that your Xbox 360 has performed system maintenance. Select "Yes" to confirm you want to delet the cache."
Nekem a Memory-n belül ilyen van hogy: "Clear System Cache".
Gondolom ezt kell választanom
-
woodbear
addikt
Vadi új Medal of Honor 4perces trailer, eddig még nem látott gameplay mozzanatokkal.
Szerintem nagyon hangulatos lett. -
woodbear
addikt
Dirt3 első trailer: Itt
-
Thome
veterán
Valakinek nem lenne kedve Forza3-azni onlány? Többen is lehetne, persze (Max 8 ember), baráti gurulás, akár headseteket izzítva.

-
taylorp
senior tag
Egy kis Help kellene srácok!
A Resident Evil 5-ben teljes az upgrade a shotgun-on, a bonus featuresben is kicsengettem érte a 8000pontot, de mégsem jött elő az a hármascsövű stukker. Mit kell még csinálni?
-
matthew95(2)
senior tag
F1 2010 utolsó fejlesztői napló
Nálam tuti vétel lesz. Lehet elő is rendelem.
-
woodbear
addikt
Az első mafia2 értékelés a 80%, hát elég benga teszter lehetett. Linearitás miatt lehúzza az egész játékot. Pff elég fos. És még azzal sincs tisztában, hogy van OST a Collectorhoz.
Magyarra fordított PC zone teszt -
Bencus88
nagyúr
Néztem Mafia 2-őt sajnos nem az én világom bár biztos kipróbálom a demoját.És lehet megtetszik.fifa 11 érdekes és sógi is szereti a focit egymás ellen jó lenne.Medal hát igen egyik legjobb bár ahogy olvastam nincs semmi újdonság, de szerintem azt megveszem.Kinect az nem érint egyelőre.cod ismételten jól hangzik.Harry potter felejtős

autósakat se csipázom annyira na mind1 köszi az ötleteket úgy is követem majd a megjelenési listákat.
-
Xirtam
veterán
Mi is nagyon várjuk, sőt 2 hét múlva ki is próbáljuk a GamesCom-on. DE én eddig nagyon vártam viszont kicsinek tűnik számomra a map.
-
bognar110
őstag
A mafia 2 demot majd tölteni gondolom xboxra ingyen ? Pont aug10 veszek xboxot és akkor jelenik meg a mafia demo

-
Tituka
senior tag
nagyon igényesnek tűnik a mafia 2...
biztos vagyok benne hogy fasza játék lessz

-
Sonja
nagyúr
Egyébként, ha már Mafia 2, akkor nézzétek meg ezt! 13 perc gameplay a “Balls and Beans” küldetésről (lopakodós küldetés)!
Lengyelül szövegelnek benne, de sebaj. 
-
Bencus88
nagyúr
Bárcsak minden reggelem így telne.Sógorom hozott egy vezeték nélküli joy-t ajándékba
Most már mehet a multi is 
-
woodbear
addikt
Nálam a single móka is elegendő. Sőt inkább azokat szeretem jobban.
Acsikat elnézve is úgyfest, hogy tényleg nincs benne multi : Mafia2 acsik -
Ghost79
tag
Alig várom ezt a mafia2-t már hatalmas gamma lesz ahogy nézem

-
csdm
senior tag
Multit akkor végülis kihagyták a mafia 2-ből? Co-Op sem lesz ?

-
Sonja
nagyúr
Csak halkan megjegyzem, hogy tényleg nagyon jó árak szoktak lenni nálatok új játékokra!
Ja, bár egy játékot, amit 9990HUF-ért vettem a megjelenésekor, az most 10990HUF lett! 
-
Xirtam
veterán
válasz
woodbear
üzenetére
Ennyi!

(#635) Sonja próbáljuk a magyar gamer társadalomnak a legjobb árat nyújtani, hogy még elérhetőbbek legyenek a játékok. Igaz meg sugom finoman, sok konkurencia egy idióta és van pár termékünk amit adhatnánk olcsóbban de a konkurenciánk miatt muszáj drágábban adnunk, mert rohadtul idiótán csinálják a dolgaikat!
-
woodbear
addikt
Mafia2 trailer
Elég jóra sikerült ez az új kedvcsináló szerintem. Mennyire jó játék lesz ez, váá. Mindjárt itt a demo -
Thome
veterán
Kicsit előrébb hozom, meg bedobom hirdetésbe, és itt többet nem mutogatom, mert dádá lesz a részemre valami moditól...

Keresek occsóé fps játékot, amit multiban is lehet tolni természetesen!
Kb 2000-2500ft-ot tudok érte adni. Halo 3, ODST, Mittomén, amitek van!Viszont egy Bad Company 1-ért a pénzen kívül dobnék még rá egy ilyet is: LINK
Vagy 1:1-ben csere GoW-ra.PÜ-ben írjatok, köszönöm!
-
Crazyman33
senior tag
Nem is tudtam, hogy van 48 órás Gold előfizetés is. Kis vevő csalogató, hmmm.
-
iziboy
tag
Sziasztok!
Lehet sima xbox kontrollerrel Guitar Hero/Rock Band-el játszani, vagy kell külön gitár?
-
Yamaha R1
tag
Köszi az infókat, akkor azt hiszem beszerzésre kerül.

-
Prof01
veterán
Azta, új x360 topic?

Használja már vki az új x360-at? Vmi tapasztalat vele kapcsolatban?
-
Hunter2
addikt
Hogyan lehet megállapítani egy xboxról hogy módosították-e a dvd olvasó firmwarejét?
Azon kívül hogy belerakok egy írt játékot? -
lvnt
őstag
-
Yamaha R1
tag
Xbox 360™ Wireless Receiver erről valakinek tapasztalata? Működnek az eszközök rendesen Win7 alatt is?
A napokban gondoltam arra, hogy vennék PC-hez egy joy-t, de elszomorodtam milyen gyér példányok vannak. Az XBox joy pedig tökéletesen kézreáll, már megszoktam, PC-hez is tökéletes lenne.
-
Att1la.
őstag
Sziasztok! Elvileg ez egy táblázat az Xbox360 megjelenésekről az Elite elvileg már 2007 április 29. óta van piacon ,tegyük fel sikerül kifognom egy ilyen gyártásút, 2012-ben 3LED-es lesz honnan tudják hogy van még rá garancia? Beregisztrálod az Xbox-odat az interneten.(ez ajánlott vásárlás után egyből megcsinálni,de nem létfontosságú) mi van ha nem regisztrálom be?
Aktív témák
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Nintendo Switch OLED (Zelda Edition) 64GB/ +128GB mSD + hatalmas játékcsomag + kiegészítők
- Steam Deck 512GB FULL EXTRÁS CSOMAG ÚJSZERŰ, AJÁNDÉKOKKAL!
- Nintendo Switch 2 (alig használt)
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ügyes.

Rendes tőle! Szülinapod van esetleg vagy valami?

Pedig jól jött volna a kontroller
nagyon várom