- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudjátok hány férőhelyes lesz az F1 2010 sys linkje?
-
Djuree
félisten
válasz
doglottmedve
üzenetére
na persze, valószínű

csak néhány műsort adnak le élőben, pl motogp...
-
lvnt
őstag
válasz
üzenetére
Én is gyakorolhatok akárminek, még házigazdának is, attól még nem lesz belőlem az, akármennyit is gyakorolok...

doglottmedve: Nem, nem nézhető az angol bajnokság ingyen a Digisport weblapján, és azon kívül is egyre kevesebbet lehet nézni.
Pavti: Az ellopta egy kicsit erős kifejezés, lévén nem is tudom, hogy hányszorosát fizették érte, mint az Eurosport ajánlata.
-
Norb€€€
aktív tag
Valaki jön ma BC2 vagy MW2 multizni?

-
woodbear
addikt
Sziasztok. Átraktam a HDD-met egy új gépre. És a rajta lévő XBLA játékaimat trialnak látja. Ha felmegyek live-ra akkor mit kell csinálnom, hogy újra teljesek legyenek?
Köszi -
doglottmedve
csendes tag
válasz
Pickle Rick
üzenetére
A Digisprot nézhető neten is ingyen

-
Tituka
senior tag
válasz
Pickle Rick
üzenetére
-
Pickle Rick
senior tag
Azért a szoba közepére nem fogom berakni a boxot. Esztétikailag nem a legszebb megoldás lenne.
Am ez a Sky Player ingyenes? Tudom nézni az angol bajnokságot Xbox-on vagy ezért is fizetni kell, mert akkor le se töltöm.
(Kötsög digisport, ellopta az eurosporttól a PL-t és most nem tudom nézni)
-
Tituka
senior tag
válasz
Pickle Rick
üzenetére
legjobb lenne ha semmi nem lenne a közvetlen közelében,de így elfogadhatóbb

-
Pickle Rick
senior tag
Na zavart a dolog és áthelyeztem a cuccot. Most van hátul olyan 9-10 cm, oldalt meg vagy 20 cm, így már rendesen tud szellőzni szerintetek?
-
Tituka
senior tag
válasz
doglottmedve
üzenetére
hasonló mint ami pc-hez van, a messenger kittel kényelmesebb...
-
doglottmedve
csendes tag
-
Tituka
senior tag
válasz
doglottmedve
üzenetére
ha megbontod a boxot bukod a garanciát

a "nem hivatalos hdd" miatt nem veszíted el a garanciát,de ha live-ra mész még bannolhatnak is miatta...szerintem csak eredeti microsoftot vegyél hozzá, vagy jobban jársz ha veszel egy elitet

nem tudom hogy tisztán akarsz játszani?
-
doglottmedve
csendes tag
Bármilyen HDD (2,5") jó hozzá vagy külön ilyen speckó xbox vinyó (amit pl a konzol világnál lehet venni) kell hozzá? Ha nem a saját vinyómat, hogy rakhatom bele? Meg kell bontani hozzá az xbox-ot nem? Ha szétszedem emiatt akko bukom a granciát nem? Vagy a nem hivatalos vinyó miatt is bukhatom a garit?
-
ViTaZi
aktív tag
Remélem mostmár lezárhatjuk a témát.
OFF VÉGE
-
Tituka
senior tag
válasz
Pickle Rick
üzenetére
én biztos nem használnám olyan helyen...
te tudod, szerintem keress új helyet
-
Tituka
senior tag
válasz
Pickle Rick
üzenetére
valahogy csak úgy kellene elhelyezni, hogy normálisan szellőzőn...
-
Pickle Rick
senior tag
Tegnap olvastam aprón, hogy egy gyereknek azért ment tönkre a gépe mert 5 centire tette a faltól és 3 ledes lett. Ez tényleg így van? A Jasper alaplaposoknál is? Nekem egy polcos szekrényre van elfektetve és nincs 5 centi mert úgy már nem fér el. Hogy helyezzem el akkor?

-
Steve-S
tag
válasz
üzenetére
"Fúú nagyon gyilkos kérdéseid vannak! Első hsz-ben kb mindent megtaláltál voln!
imádom az ilyen usereket."Azért ez sem éppen egy adminhoz méltó hozzászólás.

"Amúgy nem szép dolog admin-nak azt mondani hogy: "ha nem tetszik ne olvasd el."."
Miért kik ők, valami atyaúristenek akik lesújtanak ha rosszat szólsz nekik? Félre ne értsen senki én tisztelem az oldal adminjait, készítőit stb., akik hozzájárulnak az oldal fejlesztéséhez és minőségének fenntartásához, de azért nem hiszem hogy tévedhetetlenek lennének és mindenben mindig igazuk lenne.
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
doglottmedve
üzenetére
Olvasd el a forum szabályzatot elsőként. Mert szerintem azon is átsiklottál.

-
törölt tag
válasz
doglottmedve
üzenetére
Amúgy nem szép dolog admin-nak azt mondani hogy: "ha nem tetszik ne olvasd el.".
-
doglottmedve
csendes tag
Már bocs de az 1.hsz-ben rohadtul nincsen szó arról hogy lehet-e hálózaton másolni a merevlemezre. Vagy, hogy az arcade-hoz lehet venni külön merevlemezt. Se arról, hogy merevlemezről játékot futtatni, de benne kell lennie a DVD-nek. Se arról hogy a mostaniak, hogy melegednek. De ha ezekre bemásolod a választ az 1.hsz-ből akkor elnézést kérek, amúgy meg ha nem tetszik ne olvasd el.
Azt gondoltam hogy a hűtésmod és a JTAG garivesztéssel jár csak gondoltam mielött veszek valamit megkérdezem biztosabb forrásból is.ÓÓ asszem átsiklottam a FAQ linken sorry.
-
Xirtam
veterán
válasz
doglottmedve
üzenetére
Fúú nagyon gyilkos kérdéseid vannak! Első hsz-ben kb mindent megtaláltál voln!
imádom az ilyen usereket. -
Tituka
senior tag
válasz
doglottmedve
üzenetére
ugyanaz mindkettő, csak az elite-hez van HDD az arcade-hoz nincs...
de lehet hozzá külön venni -
doglottmedve
csendes tag
Akkor még egy utolsó kérdés.
Arcade vs. Elite:
Eddig ha jól gyűjtöttem az információkat akkor a különbésg az hogy az elite-ben van merevlemez. Mindkettő képes a live-ra.
Amiben nem vagyok biztos:
Az arcade képes külső merevlemezről filmet lejátszani?
Vagy milyen extra funkciókat tud még az elite az arcade-hoz képest? Valami jó összehasonlító linket esetleg tud valaki?
Számomra fontos lenne a filmnézés részleg és a számítógéppel való hálózati kapcsolat is. -
Tituka
senior tag
válasz
doglottmedve
üzenetére
mindegyik tudja futtatni amelyikhez van merevlemez, de a lemeznek bent kell lennie
nem kell a hűtésmod felesleges, és a garit is bukod... -
törölt tag
válasz
doglottmedve
üzenetére
Nem.
Nem.
Igen.
De JTAG-el amúgy is elvész. -
doglottmedve
csendes tag
Van olyan xbox 360 ami merevlemezről tudja futtatni a játékokat garanciavesztő módosítás nélkül? Ha igen melyik az? Az új xboxoknál is szükséges a hűtés mod vagy már nem? A hűtésmod miatt elveszti a box a garanciáját?
-
Ghost79
tag
Figy magyarázd ezt el olyannak aki azt sem tudja hogy az ms gyártja az xboxot mert gondolom ezek mind mezei userek és gőze nincs kit hívjon így visszaviszi a boltba.De előttem Xirtam is leírta hogy nem ajánlja a slimet és ő pedig konzol szaküzletben dolgozik
Ismerősöm írta ezt hogy a slim nem egy nagy eresztés és nagy a hibaaránya.Neki vannak ilyen konzolüzletes kapcsolatai azoktól hallotta.Én is akarok venni egy másik gépet olyan 2 héten belül,slimet akartam de nem fogok,inkább elite jasperes lesz.
-
ViTaZi
aktív tag
Szóval mik a gondok az új 360-al? Csak azért mert most akarnák venni boxot-ot és a slim-et akartam rendelni de ez elvette a kedvem. Mennyire nagy ez a meghibásodási arány?

Jah és persze ha gond adodna akkor mennyi idön belül javítják meg? -
szigmat
tag
Kell majd külön venni live kártyát a magyar livehoz, vagy sima eus kártya jó lesz hozzá?
Várjak az itteni livera, vagy most vegyek goldot és majd átviszem magyar regre a profilommal a maradék időt?

-
csdm
senior tag
-
Xirtam
veterán
Én azt mondom , na meg a boltban is nem ajánljuk a slim gépet. Ha a vásárló úgy jön be hogy ő mindenféleképpen azt akar venni. Akkor ráhadjuk más esetben lebeszéljük. Egyre több a probléma a múlthéten 2-en is telefonáltak, hogy csikózódik a kép. Ergo RAM hibás. Na meg a régi gép mellett ott szól a 3 év garancia, és hogy a jasperes mégis csak hűvösebb ez sok embernek jelent valamit. Szóval ne nagyon ajánlgassuk még a SLIM, gépet várjunk még vele 1-2 hónapot. Hátha arra is kiad valami okosságot a Microsoft. Gondolok itt garancia hosszabbításra.
Jó tényleg mellette szól, a wifi meg a hdd . . . de wifi nélkül is meglehet lenni. Persze ez csak az én véleményem.
-
Xirtam
veterán
válasz
woodbear
üzenetére
Eddig sem azzal volt a gond, hogy nem tudták. Már 2 éve sikerült. Csak míg az xboxnál fél évente változik a játékokon a kódolás a PS3-nál kb havonta. Így tudsz játszani 1-2 játékkal aztán megint új törés kell. Na meg a házilag írott BR kinyírja az olvasó fejet. Enjoy.
-
Tituka
senior tag
válasz
doglottmedve
üzenetére
1.igen
2.igen bannolhatnak, és ugrik a gari...
3.lesz live
4.nem hajlamosak már
5.talán slimet? -
doglottmedve
csendes tag
Xbox 360 vásárlás előtt állok, de van jó pár kérdésem.
1. Hálózaton keresztül lehet filmeket másolni az Xbox merevlemezére?
2. JTAG, freeboot garanciavesztéssel vagy bannal járhat? Vagy van olyan Xbox ami gyárilag tudja ezeket a lehetőségeket? Ha igen melyik típusú Xbox az?
3. Vannak új információk arról, hogy lesz-e magyar live?
4. A mostanság kapható boxok mennyire hajlamosak még a 3 LED-es hibára?
5. Ti melyik Xbox 360-at ajánlanátok?Előre is köszi a segítségeteket.
-
Tituka
senior tag
valaki erre?
-
Def26
félisten
válasz
woodbear
üzenetére
Már megint?

Ghost79: Eleinte szerintem bőven elég az is a warezosoknak, hogy kb. 2 k -ért megveszik a piacon a legújabb játékokat. Nem hiszem, hogy most mindenki BR írót és üres lemezeket vásárol. Ez volt anno a PS2 idejében is. 2k körül lehetett venni írott játékokat, emlékszem még az expresszben is hirdettek így.

-
Ghost79
tag
Egyébként ha kicsit számolunk nem is éri meg mert ez a kütyü amita gépbe dugsz ha bejön minimum 30k lesz és lehet keveset is mondtam,ehhez viszont kell egy br író is ami megint 30k és ugye vegyél br lemezt üresen így már 60 ezernél járunk,annyiból meg veszek 10 eredeti játékot és cserélgetem.Biztosíték arra pedig hogy ez hosszú életű is lesz semmi,szóval lehet gondolkodni

-
woodbear
addikt
Feltörték a ps3-at
Index_pont_hu
-
woodbear
addikt
Én is most vettem meg nemrég a Konzol magazint. Mert tudatosult bennem, hogy nincs több 576.
De nekem tetszik. Elég jó dolgokat írtak, pedig nagy uborkaszezon volt.
Várom én is az augusztusit de sehol nem találom, hogy mikor jelenik meg. -
szigmat
tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Létezik konzolos újság, a "The Official Xbox Magazine". Nekem már két szám is meg van. Adnak hozzá dvdét, demókkal, vagy a mostani számban összefoglaló és játék bemutató volt az E3-ról.
114 oldalas.

-
Davzone
senior tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
igen,többször nem kell beirni.csak a kódot és kész
-
Davzone
senior tag
Tényleg most látom hogy van konzolos magazin.
Olyan nincs mint pc-n hogy adnak hozzá gamet?
Külön xbox360 magazin vagy ilyesmi? -
Att1la.
őstag
Sziasztok! Nem tudjátok hol lehet jó állapotú használt játékokat venni?(hardverapro, vatera és jatekaim.hu kivételével)
-
Djuree
félisten
ha valaki röhögni akar próbálja ki a lost planet 2-őt

valami istentelen szar gagyi bugos játék. haverral elkezdtük kópban, de röhögés lett a vége 1 óra játék után, aztán mentünk vissza mw2-őzni

amilyen jó volt az 1, ez annyira szar. mintha nem is annak a folytatása lenne...ekkorát még nem csalódtam játékban, nőben már igen de az más tészta
-
nepszter1
addikt
Üdv! Érdemes most venni xbox 360at vagy várjak pár hónapot ? vagy esetleg maradni fog ez az ár?
-
Ghost79
tag
válasz
matthew95(2)
üzenetére
Sztem cseréld el az ac2-n nemigen van mit sajnálni

Ha mégsem lesz jó én 2k-ért postával átveszem tőled a bc2-t
Mert ugye egy második tulajos vip kód nélküli bc2 nem sokat ér lol -
szpal17
őstag
Kipróbáltam az új Lara Croft arcade játék demot és hát kellemes meglepetés volt számomra. Azt gondoltam, hogy egy genge játék és melléfogás, pont az ellenkezőjét tapasztaltam játék közben, egyszerűen fantasztikus. Erősen gondolkodom a megvételén. Mindenkinek ajánlom töltse le a demot, egy teljes pályát lehet menni...
matthew95(2): Nekem kell az AC2, adok érte 3-at
És mehet a BC2-be a lé.. 
-
Ghost79
tag
válasz
matthew95(2)
üzenetére
Nekem azt mondta a srác akitől tegnap venni akartam hogy letölti a plusz pályákat meg stb nekem is attól hogy ő ellőtte a kódot.. De tényleg passz

-
-
Ghost79
tag
válasz
matthew95(2)
üzenetére
Badarságot beszélsz nekem kell,csomagold be és dobd postára én elfogadom az AC 2-det INGYÉ

-
Tituka
senior tag
szeretnék venni a box mellé egy BenQ E2220HD típusú monitort...
ezen a hdmi kimenet 1.3-as, a boxon ugye 1.2 van?lehet ebből valami gond, illetve mi a különbség?
-
Ghost79
tag
válasz
matthew95(2)
üzenetére
Az mw2-nél is ezt magyaráztam neked hogy az a pár száz ft mindegy már ide vagy oda:

Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Suzuki topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem javításra adták be hanem garira.