Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Google Home/Nest
- LG LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
Daert
őstag
Üdv.Kis segítségre lenne szükségem.
Pár hónapja játszottam lemezről a Star Wars The Force Unleashed-el.
Majd gondoltam egyet hogy kíméljem az olvasófejet,feltettem HDD-re a játékot.Azóta mással játszogattam,de a minap akartam folytatni a Star Wars-ot,de nem hajlandó elindulni,sem lemezről,sem HDD-ről.Dashboard eltűnik,minden fekete és úgy is marad,se kép se hang.Ezután a a konzol nem ad képet és nem reagál semmire amit a joy-al csinálok.Csak a nagy kikapcsológombb-al tudom kikapcsolni.Más játék gond nélkül megy.
A konzol eredeti piszkálásmentes,a lemez szintúgy.Net-et sosem látott.
Megpróbáltam a HDD-ről letörölni a játékot és a mentéseket,majd ezután lemezről indítani a game-et de ugyanaz a probléma.
Mi lehet a gond?
Aktív témák
- PS5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest