- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
válasz
greatchaos #1951 üzenetére
Én valami audio csatlakozónak tippelem.
-
finest
addikt
válasz
pisti88+ #1694 üzenetére
Nem hiszem, ha táp cseréje segítene. Mondom, h próbálj ki egy 3D03-at legalább, h legyen normális viszonyítási alapunk az eredmények terén! A 17e, pont sem olyan rossz eredmény a karitól, de a kutya sem tesztel már 3D01-gyel.
Én driverből 5.13-at vagy 5.12-t ajánlanám. -
finest
addikt
válasz
pisti88+ #1690 üzenetére
Szia! Szerintem nem olyan vészes. Légy szíves 2D03-at, 05-öt is, abból könnyebb lenne megítélni a teljesítményét!
A 2001-est nem ilyen karik tesztelésére írták. Szerintem nem lesz semmi gond, úgyis dx9-es játékokat fogsz rajta játszani. 10-11.000 pontot fogsz kapni 03-ban ezzel a konfiggal, ami már reális is.
[Szerkesztve] -
finest
addikt
-
finest
addikt
[link]
Itt valaki ugyan ezt a hibát tapasztalta. Azt javasolták neki, h telepítse újra a Winfost. Körül kéne szaglászni az Ati oldalán, hátha van megoldás...
Safe módban kellene próbálkozni a driver telepítéssel, ha működik a rendszervisszaállítás, használd, hátha kijavítja a standard VGA driver hibát.
Most elméletileg az a baj, h a standard VGA driver is hiányzik, azért nem tudod telepíteni az Ati drivert. Rendszervisszaállítással még megjavulhat. (Tegnap még volt standard VGA driver, ha jól emlékszem...)
[Szerkesztve] -
finest
addikt
Szerintem azért nem tudja, h miylen kártyáról van szó, mert sokkal újabb a kari, mint az XP beépített driverei. (A 3.7 vagy hányas Ati drivereknél volt ilyen probléma, lehet pont ez a verzió van az XP-ben alapból?)
Mondom, próbáld meg eltávolítani a régebbi Nvidia drivert, ha telepítettél ilyet a GF4-hez, ill. töltsd le a drivert az Ati driverét innen: [link] . Ha nagyon nem akarja az igazságot, végezd ezeket a műveleteket csökkentett módban!
[Szerkesztve] -
finest
addikt
Szerintem szoftveresen nem stimmel valami. Leszedted az előző VGA driverét? Érdemes driver cleanerrel eltávolítania maradványokat, aztán feltelepíteni az Ati drivert, 5.12-t ajánlom.
(Az alaplapod biztosan kompatibilis a VGA-val, a processzornak meg szvsz semmi köze a problémához.)
[Szerkesztve] -
finest
addikt
válasz
fulcrum #1634 üzenetére
Szerintem nem kell még cserélned. Persze a 8800-as sorozat árban és teljesítményben sincs partiban a 800-asoddal, de a középkategóriások között még mindig elég jó.
Az újabb játékokról viszont nem tudok nyilatkozni. Az újonnan megjelent Stalker még biztos elfogadhatóan fut rajta. -
finest
addikt
válasz
old gray #1566 üzenetére
Szerintem 1000 pont azt jelenti, h simán veri, elég szignifikáns a különbség, de nem elég sok ahhoz, h érdemes legyen erre cserélni.
A 3000+ (amit 2400MHz-en hajtok) szépen kihajtja ezeket a kártyákat, ugyanis a procc 20%-os tuningja mellett a 3DMark tesztek max. 200 ponttal lettek jobbak. Sokkal többet jelent a VPU tuningja.
Ha proccot vennék 7600-7900-as széria alá, nem költenék 2400Mhz-nél gyorsabb proccra. -
finest
addikt
Sziasztok!
A Galaxy 7600GT-ém simán veri a korábbi Sapphire x800xt pe karimat, bár nem sokkal. (1GB Ram és S754 3000+ procc, valamint Asus K8N és Asrock K8L lapokkal teszteltem) 2D03-ban ca. 1000 ponttal jobb a GT. A gépem alatta szinte teljesen ugyan az szóval eléggé pontos a mérésem.
Azt nem mondom, h jó csere. Lassan a 7900GS (Club3D 7900GS-t látta mmár 35-ért) is kapható annyiért mint a 7600GT, arra érdemesebb cserélni.
[Szerkesztve] -
finest
addikt
válasz
Aston Deen #1059 üzenetére
Persze, mikoronméretű nyomtatottáramkör vs. forrasztópáka...na mindegy, biztos értenek hozzá.
-
finest
addikt
válasz
Aston Deen #1054 üzenetére
Próbáld ki másik gépben is, de valszeg végleg megmakkant.
-
finest
addikt
-
finest
addikt
válasz
Palika71 #1029 üzenetére
Látom azonos a gondolkodásunk. Az előző hozzászólásban én pont nem akartam felhoznia Far Cry-t, mert én is attól tartottam, h megszólnak, ha elmondom, h máig az a legjobb játék ebben a műfajban. Én is tulajdonképpen ahoz vettem annó a karit, bár előtte is végigjátszottam már GF5700-on, de talán még az MX440-nel is.
Nem tudják überelni azokat a nyitott pályákat azóta sem. A legtöbb FPS irtó módon egysíkú, folyosószerű. Természetesen a MOHAA, a COD meg az újabb verzióik is szépen futnak a géppel, szépek az effektek, de azt a fajta szabad mozgást, amit a Far Cry nyújt, sok-sok nyílt tereppel eddig semmi sem überelte.
A FEAR szinte kizásólag folyosókon játszódik, toom, h a nyomasztó hangulathoz ez hozzátartozik, de a ragdoll effekteken, meg a teret kitágító gránát robbanásokon kívül én nem találtam benne újdonságot. Ráadásul igazán buta lövöldözős játéknak tartom, semmi fantázia vagy ész nem kell hozzá. Kifejezetten hurkának találtam, h nincsenek társak, többször elkísérnek a bejáratig, h aztán lelépjenek... ennyiből a sok szereplőt mozgató MOHAA, COD sokkal életszagúbb, élvezetesebb.
Kíváncsi vagyok, mikor jelenik meg a Far Cry 2, attól sokat várok.
Viszont mostanában nem jelent meg olyan játék, amiért érdemes lenne lecserélni a karit.
[Szerkesztve] -
finest
addikt
válasz
Palika71 #1026 üzenetére
Nekem sem fut a FEAR kellő gyorsasággal X800 XT PE-n, de ez csak egy játék a sok közül, minden más meg szépen fut. Nem érzem úgy, h ettől most mindenképp karit, vagy platformot kellene cserélnem.
Ráadásul ahoz képest, amennyi erőforrást felzabál, hurka egy játék a FEAR. Ennyi unalmas, egyszínű folyosót, mint ebben a játékban, már régen nem láttam. -
finest
addikt
Ha a probléma csak ezt a játékot érinti, akkor a driverl optimalizálatlanságával van hiba. Én a saját gépemmel az 5.13-ast használom, bár CS-t nem játtzom, így tapasztalatom nincs vele. Korábban több FPS volt? Általában az 5.13-ast ajánlják ezekhez a kártyákhoz a legtöbben.
[Szerkesztve] -
finest
addikt
-
finest
addikt
Igen, az kell, ami az ALL IN WONDER-megjegyzés mellett van, csak én már nem emlékeztem rá. Időközben revidiáltam az előző hsz-t is.
Miután feltettem, lett egy Primary, meg egy Secondary Display Driverem az Eszközkezelőben. Ennél többet viszont nem tudok róla.
[Szerkesztve] -
finest
addikt
WDM Integrated Driver Only kell neked. Van ezeken valami Theater chip, h mire jó annak nem néztem utána, van hozzá az ATI honlapon WDM driver, azt kell installni. Van olyan setup file, amiben benne van, van amiben nincs, de nem kell leszedned az előző drivert.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged