- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Nekem sajnos elmosódik, most vettem amúgy csak észre, olvasás közben minek huzogassam?

Amúgy a crt-nek, a tft-nek is megvan a maga előnye, meg hátránya. Nekem samsung 173p-m van (PVA), öcsémnek EIZO F730 (crt). Gyakran váltogattuk a monitorokat, kb. 3-4 nap kell az átálláshoz
, utána mindig a megszokott fog 'élethűbbnek' tűnni: más dolgok zavarnak az egyikben, és megint mások a másikban. DE a tft-t addig nézem ameddig akarom, nem fájdul meg a szemem...- míg crt-m volt ez gyakran előfordult (persze az fps ellen, ahol órákon át egy fix pontot bámulsz nem véd semmi- ülve maradsz, megmerevedik a nyakad stb. én gyakran beleszédültem... ezért már nem is játszom, csak AA-t ahol meg hát 5-6 percenként állhatok fel...)
A 100Hz és a nagyobb között meg egyértelműen van különbség, a 100Hz az ippenhogy a biológiai küszöb az érzékelés terén-az agyat még bőven megdolgoztatja. Ezt nem is monitorvita okán tudom, hanem biológusnak készültem valaha, és fizikatanárnőmmel beszéltem a dologról, ő mondott érdekes kísérleteket, ahol hagyományos neoncső, 100Hzre emelt neoncső, és 'sima izzó' által megvilágított teremben dolgoztatták uazokat az embereket (matematika teszt, memorizálások...) közben mérték is az egyes agyterületek energiafelhaználását, ill. aktivitását. A neonos termekben az agy óriási energiát fordított a külvilági fények szinkronizálására, ezért csökkent a teljesítmény, ill. gyorsabban kifáradtak... Szóval az a 100Hz messze nem egy csoda, és valamifajta végső megoldástól meg nagyon messze van.
(Flat crt-hez eddig még nem volt szerencsém- most a gömbölyű crt sokkal jobban zavar, mint a kis utánhúzás a tft-n)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Autós topik
- Milyen routert?
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Ford topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest