Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
DiceBlade #6264 üzenetére
ha raknal alulra ventit akkor igen, de a taptol nem tudom hogy fer majd oda. Egy HDD nem olyan nagy ervagas , gondolom a kompakt vithutes nem johet szoba , talan meg akkor a kisebb heatsinkes hutok Alpenföhn Triglav , vagy valami c-type huto [link]
En csak egy bordat raknak , outtake re meg hatulra egy nagyobb legszallisut. -
F34R
nagyúr
válasz
DiceBlade #6261 üzenetére
Erdekes egy haz, a tapot elore raktak igy mondjuk hatul van nagyobb hely egy magasabb cpu heatsink-nek is, mivel elol 2 venti van nem fog megfolni , de ahogy latom a hdd tartot ha 3,5 disket teszel bele akkor pont beleer a tap felso reszebe.. Kicsit zsufolt lesz , es nem is a legjobb szellozesu haz , kivancsi vagyok a vegeredmenyre.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
DiceBlade #5887 üzenetére
Ő a garis részre értette, és valamilyen szinten jogosan. Azért egy 60k-s (vagy drágább) tápot nem szivesen bontok meg úgy, hogy csutka új, é s elveszik róla a gari egyből. De ha "ajándékba" kapom, és nem veszik el róla semmi, akármit is csinálok vele, úgy már más a helyzet.
-
Atke
senior tag
válasz
DiceBlade #5129 üzenetére
Bár nem nagyon értek hozzá, de az 48V-os, inkább nézz 12V-ost az tuti,
Nekem van egy pár darabom most, ami jobb ennél -
jones965
Modder
válasz
DiceBlade #4726 üzenetére
Lesz annyi hely az alaplapi tálca mögött, hogy a kábelek elférjenek?
Egyre több a pötty a földgömbön.
-
Atke
senior tag
válasz
DiceBlade #4492 üzenetére
A hülyeség az az hogy zajcsillapító hatású., mert nem az. DE! mint írtad így kihagyhatod a 3,5 keretet,ez csak egy sima átalakító,amire hűtőt is tehetsz.
Én tettem köré vékony szivacsot, úgy csillapított a hangon is egy keveset.(Fan splitter elfogyott, az utolsó várja hogy elkészüljön a Stacker,amibe kerül)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest