Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulitt
addikt
Kis helyzet jelentés így hosszú idő után
Új plexi került az oldallapba, duplán fóliázott hibátlan kivitelezésben. Vissza kerültek a burkolati elemek a helyükre is. A VGA tápkábelt nem fogom leharisnyázni, mert a ferritgyűrű rá van öntve a kábelekre, nem csavaros, hanem préselt összemelegített. Ennek ellenére nagyon meg vagyok elégedve a gép kinézetével. Kívülről meg maradt a minimalista dizájn. A szolid plexi ablak nem enged betekintést ha nincs bekapcsolva a világítás
Elnézést kérek, hogy nem voltam jelen (bár gondolom ez nem nagy gond nektek
), de kicsit jobban ráfeküdtem a fényképezésre, meg másik hobbira. Ha minden jól megy akkor hamarosan jönnek új, teli képek. Talán elnyeri majd pár ember tetszését.
Tervek.:
Sajnos az új nvidia driverek nem szerepelnek valami fényesen. 295.xx drivertől kezdve a vga kártya legalább 10 fokkal melegebb. Ez köszönhető a jó kis vezérlésnek. Ennek egyenes következménye, hogy a kártya autó venti vezérlése nem tudja lehűteni a kártyát (nem akar nagyon felpörögni a ventilátor
), ezért manuálisan kell beállítani. Ez viszont azt eredményezte, hogy a gyári hűtésnek távoznia kell. Pedig eddig jól szerepelt.
Ha össze jön, vga hűtő csere. Valószínűleg új Corsair H50 vagy H80 fog a GPU-ra kerülni. Új egyedileg tervezett és maratott vrm hűtőborda. A blokkot és az új egyedi vrm hűtőt pedig a nyák eredeti furatain keresztül fogom rögzíteni egy egyedileg maratott hátlapi panelhez. Ennek köszönhetően mind a blokk, mind pedig a borda csavaros rögzítést kap a sok házi bárkacs megoldással ellentétben. Plusz kapok egy faintos hátlapot is
Nem tudom mikorra lesz belőle valami, de igyekszek
kicsit sok lett, de azt mondtátok nincs élet
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest