Új hozzászólás Aktív témák

• Bulitt

addikt

Kis helyzet jelentés így hosszú idő után :) Új plexi került az oldallapba, duplán fóliázott hibátlan kivitelezésben. Vissza kerültek a burkolati elemek a helyükre is. A VGA tápkábelt nem fogom leharisnyázni, mert a ferritgyűrű rá van öntve a kábelekre, nem csavaros, hanem préselt összemelegített. Ennek ellenére nagyon meg vagyok elégedve a gép kinézetével. Kívülről meg maradt a minimalista dizájn. A szolid plexi ablak nem enged betekintést ha nincs bekapcsolva a világítás :)

Elnézést kérek, hogy nem voltam jelen (bár gondolom ez nem nagy gond nektek :DDD ), de kicsit jobban ráfeküdtem a fényképezésre, meg másik hobbira. Ha minden jól megy akkor hamarosan jönnek új, teli képek. Talán elnyeri majd pár ember tetszését.

Tervek.:

Sajnos az új nvidia driverek nem szerepelnek valami fényesen. 295.xx drivertől kezdve a vga kártya legalább 10 fokkal melegebb. Ez köszönhető a jó kis vezérlésnek. Ennek egyenes következménye, hogy a kártya autó venti vezérlése nem tudja lehűteni a kártyát (nem akar nagyon felpörögni a ventilátor :((( ), ezért manuálisan kell beállítani. Ez viszont azt eredményezte, hogy a gyári hűtésnek távoznia kell. Pedig eddig jól szerepelt.

Ha össze jön, vga hűtő csere. Valószínűleg új Corsair H50 vagy H80 fog a GPU-ra kerülni. Új egyedileg tervezett és maratott vrm hűtőborda. A blokkot és az új egyedi vrm hűtőt pedig a nyák eredeti furatain keresztül fogom rögzíteni egy egyedileg maratott hátlapi panelhez. Ennek köszönhetően mind a blokk, mind pedig a borda csavaros rögzítést kap a sok házi bárkacs megoldással ellentétben. Plusz kapok egy faintos hátlapot is :)

Nem tudom mikorra lesz belőle valami, de igyekszek :)

kicsit sok lett, de azt mondtátok nincs élet :DDD

Új hozzászólás Aktív témák