- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HP notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- iPad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Elkészültek a fotók, frissült a style.
-
Engineer086
Modder
Üdv az uraknak, gondoltam bejelentkezem én is, mint rajongó
Ha nem bánjátok, itt is megosztom a legutóbbi munkámról készült munkanaplót: Logout blog. Az utolsó bejegyzésben találhatóak a végeredményről képek: Utolsó bejegyzés
-
DavideX
aktív tag
-
jones965
Modder
Egy kicsit felhozom a topikot, látom el van laposodva!
Tegnap lezajlott a Veletech moddingverseny, ahol az én gépem is ki volt állítva.
Az elkészüléséről készült fotók.
Hamarosan készül a style-ra is. -
nVIPER
senior tag
Sziasztok, remélem tudtok segíteni!
Szálanként harisnyázott kábelt szeretnék venni (corsair individual sleeved cables), de nem tudom, hogy a corsair ezen cuccai jók más tápokhoz is, vagy csak corsair tápokkal köthetők össze?
Erre valaki tudja a választ?
Köszi előre is!
-
Gerisz
addikt
Próbált már valaki paracorddal harisnyázni?
Én most ezt tervezem. Azt olvasom róla, hogy sokkal hajlékonyabb mint az MDPC-s, sűrűbb is, de jobban fogja a port, nehezebb tisztítani. Viszont 150Ft/m -
for3l
senior tag
Sziasztok srácok,
Először is bocs az off-ért, de gondoltam először itt kérdezek rá a dologra. Szóval, adott egy ilyen LCD kijelző, amit meg régebben szereztem gépbe építés céljából, aztán nem lett belőle semmi, azóta meg csak pihen a fiókban.
Kérdeznélek benneteket, hogy esetleg érdekel-e valakit? Akciós áron tudna hozza jutni (bár mar azt sem tudom, hogy mennyibe került, de biztosan megtudnank egyezni).
Meg egyszer sry az off-ért.
-
total90
veterán
Tudja valaki, hogy ez milyen ház?
-
Beretvás
veterán
Én nem vagyok annyira a minimalista dizájn híve hogy magamnak is elkészítsem de mások alkotásai nagyon bejönnek.. Az oldallap az egy külön téma mert a házikót használtan vettem és a tag jól körbevágta az egész oldallapot, így alig tudtam ezt is kihozni belőle..Úgy kellett belehegesztenem ezeket a sarkokba..
-
Bulitt
addikt
válasz
Ramses07 #6273 üzenetére
ŐŐŐ nincs kizárva
Razer6666: Teljesen minimálisra vettem a figurát. A CM 690 Advanced2 kuckó külsőre nem változott. Kapott egy alaplap nagyságú plexi ablakot, ami a minimális, szolid megjelenést kicsit megdobja. Természetesen csak érdekfeszítően hogy mi van oda bent, mert a sötétítés nem enged betekintést
(Csak a fénykép miatt csináltam meg, hogy félig tükröz, félig belátni. A minimalizmus jegyében készült a tér választok is, így ha megy a beltér világítás nem látsz felesleges dolgokat. A szem egyből a nagy és érdekes dolgokra koncentrál. Hogy milyen nagy a vga, hiszen elér a falig, milyen pici a CPU hűtő. Természetesen ezzel egy időben pedig milyen furcsa, hogy ilyen sok hely van benne.
Ahogy a fényképezésnél, itt is úgy komponáltam meg a képet hogy vezesse a tekintetett a fontosabb dolgokra
A te házad is eléggé letisztult. Egyedül nekem az az oldallap nem tetszik :/ Ahogy megláttam a 2,5-3,5 helyeket egyből oda vándorolt a tekintetem
-
Bulitt
addikt
Kis helyzet jelentés így hosszú idő után
Új plexi került az oldallapba, duplán fóliázott hibátlan kivitelezésben. Vissza kerültek a burkolati elemek a helyükre is. A VGA tápkábelt nem fogom leharisnyázni, mert a ferritgyűrű rá van öntve a kábelekre, nem csavaros, hanem préselt összemelegített. Ennek ellenére nagyon meg vagyok elégedve a gép kinézetével. Kívülről meg maradt a minimalista dizájn. A szolid plexi ablak nem enged betekintést ha nincs bekapcsolva a világítás
Elnézést kérek, hogy nem voltam jelen (bár gondolom ez nem nagy gond nektek
), de kicsit jobban ráfeküdtem a fényképezésre, meg másik hobbira. Ha minden jól megy akkor hamarosan jönnek új, teli képek. Talán elnyeri majd pár ember tetszését.
Tervek.:
Sajnos az új nvidia driverek nem szerepelnek valami fényesen. 295.xx drivertől kezdve a vga kártya legalább 10 fokkal melegebb. Ez köszönhető a jó kis vezérlésnek. Ennek egyenes következménye, hogy a kártya autó venti vezérlése nem tudja lehűteni a kártyát (nem akar nagyon felpörögni a ventilátor
), ezért manuálisan kell beállítani. Ez viszont azt eredményezte, hogy a gyári hűtésnek távoznia kell. Pedig eddig jól szerepelt.
Ha össze jön, vga hűtő csere. Valószínűleg új Corsair H50 vagy H80 fog a GPU-ra kerülni. Új egyedileg tervezett és maratott vrm hűtőborda. A blokkot és az új egyedi vrm hűtőt pedig a nyák eredeti furatain keresztül fogom rögzíteni egy egyedileg maratott hátlapi panelhez. Ennek köszönhetően mind a blokk, mind pedig a borda csavaros rögzítést kap a sok házi bárkacs megoldással ellentétben. Plusz kapok egy faintos hátlapot is
Nem tudom mikorra lesz belőle valami, de igyekszek
kicsit sok lett, de azt mondtátok nincs élet
-
F34R
nagyúr
válasz
DiceBlade #6264 üzenetére
ha raknal alulra ventit akkor igen, de a taptol nem tudom hogy fer majd oda. Egy HDD nem olyan nagy ervagas , gondolom a kompakt vithutes nem johet szoba , talan meg akkor a kisebb heatsinkes hutok Alpenföhn Triglav , vagy valami c-type huto [link]
En csak egy bordat raknak , outtake re meg hatulra egy nagyobb legszallisut. -
DiceBlade
aktív tag
javítottam a linket, így válik értelmessé az a kérdés, hogy megfő-e a vinyóm
gyári helyen tuti jó lenne, de az nekem nem jön be, így terveztem oda egy új hdd-keretetjah és milyen toronyhűtő van ami nem, vagy csak minimálisan lóg ki oldalra? az alaplapomon nem sok hely van: [link]
-
F34R
nagyúr
válasz
DiceBlade #6261 üzenetére
Erdekes egy haz, a tapot elore raktak igy mondjuk hatul van nagyobb hely egy magasabb cpu heatsink-nek is, mivel elol 2 venti van nem fog megfolni , de ahogy latom a hdd tartot ha 3,5 disket teszel bele akkor pont beleer a tap felso reszebe.. Kicsit zsufolt lesz , es nem is a legjobb szellozesu haz , kivancsi vagyok a vegeredmenyre.
-
DiceBlade
aktív tag
hát akkor megpróbálom megtörni a csendet
egy mITX gép tervezésébe fogtam, aminek az alapja egy Fractal Node 304 lesz
(ha tud valaki valamit a megjelenési időpontról és árról annak örülnék)
hardver:
-Asrock B75M-itx
-i3-2100
-Asus GTX460 TOP
-2*4GB Corsair Vengeance white lp
-Fsp Hexa 500W fekete-fehérre harisnyázvaeddigi terv
az lenne a kérdésem hogy ott megfőne-e a vinyóm? plusz egy ssd-t szeretnék majd mellé -
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #6258 üzenetére
Ez a legújabb projected?
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
SkyS1gn
félisten
[link]
21:22-nél az olyan ismerős! -
djcsefa
tag
Megállt az élet??
-
Grave_444
nagyúr
-
-
-
DavideX
aktív tag
válasz
becsitibi #6243 üzenetére
Hát igen, hely az akad az alaplapi tálca mögött, ki is töltöttem.
Ezelőtt NZXT hosszabbítókat használtam, valóban merevebb. Ezzel most egy kicsit mellé nyúltam..
Egy kábelcsomagot találtam, az sem rendelhetőMásrészt biztos macerás lenne a rendelés, MDPC-ből kiindulva..
Szívesen fogadok ötleteket, amúgy lehet a házat lassan lecserélem. -
becsitibi
senior tag
válasz
DavideX #6242 üzenetére
Nem kell szégyenkezned azért mert nem harisnyáztad le az összes tápkábelt,gondolom abba a házba van bőven hely az alaplaptálca mögött,ezért ott akármi elfér,a bitfenix hosszabitókat nagyon nehéz jól elrendezni,mert nyeklik-nyaklik,asszem az NZXT már merevebb,könnyebben igatitható.
viszont ha még van kedved,innen nézhetsz kábeleket a HX tápodhoz,ezek nem hoszabitók:[link]
-
DavideX
aktív tag
-
N_A_S
veterán
válasz
total90 #6229 üzenetére
Maga a ház 200e fölött van ha jól tudommod: 175 bruttó
mod2: vagy ez még a TJ07-re épül? -
N_A_S
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #6219 üzenetére
Simán és nem kis bevétel lesz... 500db közel 20M forint
-
válasz
Cthulhu Dawn #6219 üzenetére
Online.
-
tDr1v3r
veterán
No meg, az oldal is megújult.
$1200 lesz a kicsike, és 499 darabot fognak készíteni belőle...
-
5@$
aktív tag
Köszi mindenkinek!
Sajnos már darabjaiban
a ház, táp, dupla fenti radi ventikkel gazdit keres, ha esetleg valakinek megtetszett
fáj a szívem eléggé
-
albert8
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #6205 üzenetére
Grat
-
becsitibi
senior tag
válasz
albert8 #6202 üzenetére
Itt is vannak finomságok:Aquatuning
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest