Új hozzászólás Aktív témák
-
DavideX
aktív tag
válasz
becsitibi #6243 üzenetére
Hát igen, hely az akad az alaplapi tálca mögött, ki is töltöttem.
Ezelőtt NZXT hosszabbítókat használtam, valóban merevebb. Ezzel most egy kicsit mellé nyúltam..
Egy kábelcsomagot találtam, az sem rendelhetőMásrészt biztos macerás lenne a rendelés, MDPC-ből kiindulva..
Szívesen fogadok ötleteket, amúgy lehet a házat lassan lecserélem. -
zolee5016
őstag
válasz
becsitibi #6163 üzenetére
Sabertooth.....hm mióta bennt van a gépben azóta kinnt nézegetném...ha meg kinntvan alig várom visszategyem és 1 éve ezt játszom vele....Óriási lehetőségeket ad(és letisztultságot) ez a Thermal armor...
Kár ,hogy még mindig nincs annyim ,hogy mind3 gépben ilyen lapom legyen..... -
Atke
senior tag
válasz
becsitibi #6025 üzenetére
Még küzdök vele
A baj amúgy annyi hogy 85K a hűtés ami ott figyel(most a polcon)
És hogy úgy nézzen ki ahogy szeretném még kb 60K kéne. Aztán cserélek egy VGA-t a blokk rajtam marad,vagy 3ad áron tudom eladni, az újat meg vehetem meg 25-30Kért...
De lehet hogy kitalálom még hogy visszarakom... -
Atke
senior tag
válasz
becsitibi #6022 üzenetére
Árukhoz képest nem is drága egyébként... Gondolkoztam hogy rendelek egy vagon csatlakozót meg tűket, és gyártok méretre hosszabbítókat, de rohadtul drága a fogó, meg nem is nagyon érné mert a csatlakozók sem olcsók. Bár a gearbe most 140 ért láttam színes 24 pinest 140-ért
-
-
-
mrbig25
őstag
válasz
becsitibi #5763 üzenetére
Nem kell kézzel csinálni...ez a titka.
Beilleszted a tűzőgép-kapcsot és egy hasonló fogóval nyomod le/be (így a kapocs elhajlásának is kisebb az esélye). Így már csinálhatod évekig
Új hozzászólás Aktív témák
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest