Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Nálam is hasonló a helyzet.
Ezért is raktam össze a mono Aero csapatot mert végre nem kell Shorekeeper meg hát tetszettek is azok a karik.
Fusion az nekem konkrétan teljesen hiányzik, nincs Changli mert Jinhsi jobban tetszett azt utólag meg nem szedtem ki mert nem szeretem a quick swap játékstílust és ő inkább arra jó ugye.
Lupa tetszett mint kari de ő meg csak olyan csapatokba működik rendesen ami meg nekem nem jön be azt hagytam is inkább. 'Brant meg nincs és nem is lesz, nem játszok csávó karikat az ilyen játékokban ha 1 mód van rá vagy kényszerítenek
'Echo rollok engem is állandóan szívatnak.
Nem is értem azokat a streamereket akik ilyen 5 perc alatt összedobnak egy fullos crit+crit dmg meg minden egyebes szetet én meg itt szenvedek velük, hogy legalább használható statok legyenek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

'