Hirdetés
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD FX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
IOX
tag
-
mzso
veterán
Helló!
Lehet még manapság követni valahol a WRC-t? Régen az Eurosporton néztem félórás napi összefoglalókat. Miután az megszűnt gyakorlatilag nem volt hol nézni. Youtube-on csak ilyen 1-2 perces összefoglalókat látok.
-
-bh-
aktív tag
-
albert8
veterán
Hali!
Nem tudjátok hol tudnám megnézni a MC rally-t? sajna lemaradtam..
-
Bjørgersson
félisten
-
-bh-
aktív tag
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Melyik csatornán szoktak rallyt adni?
-
-Mike-
addikt
-
-bh-
aktív tag
-
albert8
veterán
Üdv
Tudtok olyan oldalt ahol lehet élőben, vagy felvételről nézni az eseményeket?
Esetleg TV-ben adják valamikor? -
-bh-
aktív tag
Svédországban szerintem már biztos befutó lesz Hirvonen.
Legalábbis az utóbbi 2 évben mindig nyerte.Az autót is megszokja addigra minden bizonnyal.Hm...
Idén elösször nem Loeb áll nyerésre: [link]
(Portugáliát hagyjuk, ott kiesett)
(kicsit unalmas volt már, hogy mindíg csak ő nyeri....akármennyire is jó...a bajnoki cím már így is az övé) -
Találtgyerek
veterán
Lehet, hogy pihenőidőben Dirt3-al gyakorolt

Jah, hát a vége ez a sorrend lett, csak más időkkel... mert kb Loeb onnantól egy szakaszt se nyert... volt annyi előnye..
Aki még érdekes, az a Novikov fiú az 5. helyen (nemsokkal Hirvonen mögött...)
Ő még egy őrült - és fiatal is... szóval...
...várjuk a köv. futamot: Svédország, Február 9-12
Svédországban szerintem már biztos befutó lesz Hirvonen.
Legalábbis az utóbbi 2 évben mindig nyerte.Az autót is megszokja addigra minden bizonnyal. -
-bh-
aktív tag
Sajnos nem jött össze Hirvonenek,pedig szurkoltam neki.Szerintem Ogier kicsit kamizkazéra vette a dolgot.Legalábbis a videon eléggé úgy tűnt.
Lehet, hogy pihenőidőben Dirt3-al gyakorolt

Jah, hát a vége ez a sorrend lett, csak más időkkel... mert kb Loeb onnantól egy szakaszt se nyert... volt annyi előnye..
Aki még érdekes, az a Novikov fiú az 5. helyen (nemsokkal Hirvonen mögött...)
Ő még egy őrült - és fiatal is... szóval...
...várjuk a köv. futamot: Svédország, Február 9-12
-
Találtgyerek
veterán
Bezony... most, ahhoz képest, h egy s2000-es géppel ment, az absz. 2. helyről dobta el a vasat - WRC-s mezőnyben... [link]
Ahogy írja is vmelyik a videó posztjai között: ha WRC-t kap, Loeb izgulhat...
Solberg 3:19-re van Loebtől, Hirvonen 3:43-ra - kettejük közötti 24 másodperc nemsok, egy félregumizással 1 gyors alatt meg is lehet (Solberg is ezért 3. most...egy félregumizás miatt a jégen több, mint 1 percet vesztett 1 gyors alatt)
Nyilatkozza is Hirvo, h egyre jobban érzi a gépet - lehet, h meglessz ma (azért én az öregebbik Solbergnek is drukkolok azért - kb önerőből jutott most oda ki...)Sajnos nem jött össze Hirvonenek,pedig szurkoltam neki.Szerintem Ogier kicsit kamizkazéra vette a dolgot.Legalábbis a videon eléggé úgy tűnt.
-
-bh-
aktív tag
Remélem ma behozza Hirvonen Solberget.A 2. napon már nagyon jól ment!
Loebhöz annyit,hogy nem volt kétséges,hogy nyeri,de majd murván lesz izgalmas a dolog.
Ogier meg egy őrült,nagyon keményen megy,ment.
Polo csak jövőre lesz a tervek szerint,addig el Skodáznak.
Bezony... most, ahhoz képest, h egy s2000-es géppel ment, az absz. 2. helyről dobta el a vasat - WRC-s mezőnyben... [link]
Ahogy írja is vmelyik a videó posztjai között: ha WRC-t kap, Loeb izgulhat...
Solberg 3:19-re van Loebtől, Hirvonen 3:43-ra - kettejük közötti 24 másodperc nemsok, egy félregumizással 1 gyors alatt meg is lehet (Solberg is ezért 3. most...egy félregumizás miatt a jégen több, mint 1 percet vesztett 1 gyors alatt)
Nyilatkozza is Hirvo, h egyre jobban érzi a gépet - lehet, h meglessz ma (azért én az öregebbik Solbergnek is drukkolok azért - kb önerőből jutott most oda ki...) -
Találtgyerek
veterán
Nah, elindult az idei szezon - vagyis ma lessz a harmadik nap (Monte Carlo Rally -- jan17-22)
Eddigi állás: 1, Loeb 2,Sordo 3, P.Solberg 4, Hirvonen 5, Novikov
Sordo már kb másfél percre van Loebtől, P.Solberg meg Sordo nyakán 5 másodperccel...
Novikov is csak azért lett 5., mert egy bünti miatt kb 2 percet kapott - így visszakerült Hirvonen mögé....
Ogier meg azthiszem a 9.en lezúzta a Skoda-VW-t (Skoda kasztni, VW motorsport címszó alatt... ugylátszik, még nem merték kihozni a PoloR kasztnit...)Eddigi állás szerint 3féle autó a dobogón, ami azért még úgy se rossz, hogy Loeb még mindíg másik dimenzióban autózik...
Remélem ma behozza Hirvonen Solberget.A 2. napon már nagyon jól ment!
Loebhöz annyit,hogy nem volt kétséges,hogy nyeri,de majd murván lesz izgalmas a dolog.
Ogier meg egy őrült,nagyon keményen megy,ment.
Polo csak jövőre lesz a tervek szerint,addig el Skodáznak.
-
-bh-
aktív tag
Kicsit megkésve,de azért ide találtam.
Kíváncsi leszek,hogy mit mutat Hirvonen.Végre kiderül,hogy mennyivel jobb az egyik márka a másiknál.Az lett volna a legjobb,ha Ogier a Ford-hoz igazolt volna,de Solbergel se veszettünk sokat! 
Nah, elindult az idei szezon - vagyis ma lessz a harmadik nap (Monte Carlo Rally -- jan17-22)
Eddigi állás: 1, Loeb 2,Sordo 3, P.Solberg 4, Hirvonen 5, Novikov
Sordo már kb másfél percre van Loebtől, P.Solberg meg Sordo nyakán 5 másodperccel...
Novikov is csak azért lett 5., mert egy bünti miatt kb 2 percet kapott - így visszakerült Hirvonen mögé....
Ogier meg azthiszem a 9.en lezúzta a Skoda-VW-t (Skoda kasztni, VW motorsport címszó alatt... ugylátszik, még nem merték kihozni a PoloR kasztnit...)Eddigi állás szerint 3féle autó a dobogón, ami azért még úgy se rossz, hogy Loeb még mindíg másik dimenzióban autózik...
-
Találtgyerek
veterán
Kicsit megkésve,de azért ide találtam.
Kíváncsi leszek,hogy mit mutat Hirvonen.Végre kiderül,hogy mennyivel jobb az egyik márka a másiknál.Az lett volna a legjobb,ha Ogier a Ford-hoz igazolt volna,de Solbergel se veszettünk sokat! 
-
Találtgyerek
veterán
Jó lenne több márkát látni.Elvileg jön a még a Fiat is,de nem fűzök hozzá sok reményt.
Valahol még arról is olvastam,hogy a Toyota visszatér.Ebben látok fantáziát. -
-bh-
aktív tag
Tesztelték az új Polo WRC -t.
Jónak tűnik a vas (külsőleg teccik) - de ebből ítélve van még meló rajta: [link]
Remélem, jövőre már feltűnik pár versenyen - és a Mini is eléggé összeállni látszik.
Még egy erős VW-csapat kell, és mindjárt izgalmasabb lessz a szezon (és remélhetőleg megtörik a Citroen-hegemónia is...) -
Találtgyerek
veterán
Tesztelték az új Polo WRC -t.
-
Találtgyerek
veterán
Az új hírek szerint Hirvonen megy a Citroenhez,Ogier pedig a Fordhoz.
Ha ez bekövetkezne,legalább kiderülne,hogy mekkora különbség van a 2 autó között. -
Találtgyerek
veterán
Én nagy Hirvonen fanatikus vagyok,de egyre többet csalódok benne.2009-ben annyira jól ment.Tavalyit nem kommentálom,de idén se valami fényes.
Ha jól tudom jövőre még nincs is szerződése. -
Petya25
őstag
Loeb nyerte a Spanyol rallyt.
Hirvonen a második lett,nem éppen kiérdemelt módon.Hiába a favoritom,azért nem ezt vártam volna tőle.
Latvala viszont egyre gyorsabb,még akár lehet belőle valami.
Nem tom mi lesz az utolsó futamon, de Hirvonen nem érdemelné meg a VB-t. (nem a helycsere miatt gondolom) Jövőre is inkább Latvala lehet a kihívó, ha idén sikerül behúzni 8.-at.
-
Találtgyerek
veterán
Loeb nyerte a Spanyol rallyt.
Hirvonen a második lett,nem éppen kiérdemelt módon.Hiába a favoritom,azért nem ezt vártam volna tőle.
Latvala viszont egyre gyorsabb,még akár lehet belőle valami.
-
Találtgyerek
veterán
Tudod Te azt!

(aki nem: unja már, h csak neki (Ogier) kell szinte csak csapatutasítást végrehajtania; eddig is egyértelmű volt, hogy ő Loeb utódja, de mostmár tudatosult is benne,, és 3 pontra van csak az első helytől... rajta múlik (egyéb dolgokat, pl. technika), hogy Loeb-nek lessz-e a 8., vagy neki az első VB-címe...)Kis írás erről (is): [link]

Én még bízok abban,hogy Hirvonen is beletud szólni a vb címbe.
Habár amit aszfalton mutat az nem túl fényes,de murván ő a legjobb. -
-bh-
aktív tag
"(Jah, és a 2 Citroenes nincs jóban...)" ezt,hogy érted?

Tudod Te azt!

(aki nem: unja már, h csak neki (Ogier) kell szinte csak csapatutasítást végrehajtania; eddig is egyértelmű volt, hogy ő Loeb utódja, de mostmár tudatosult is benne,, és 3 pontra van csak az első helytől... rajta múlik (egyéb dolgokat, pl. technika), hogy Loeb-nek lessz-e a 8., vagy neki az első VB-címe...)Kis írás erről (is): [link]
-
Találtgyerek
veterán
No, ennek a versenynek is vége... (és nem az utolsó gyors piros táblájánál ért véget...)
Peter Solberget kizárták, így a VB állás imígyen áll: 196ponttal első Hirvonen és ugyanennyi ponttal Loeb; 3. pedig Ogier 193 ponttal...
(Jah, és a 2 Citroenes nincs jóban...)
Van még két verseny,, majdnem olyan állással, mintha most kezdték volna az évet....
"(Jah, és a 2 Citroenes nincs jóban...)" ezt,hogy érted?

-
zoo8800
veterán
No, ennek a versenynek is vége... (és nem az utolsó gyors piros táblájánál ért véget...)
Peter Solberget kizárták, így a VB állás imígyen áll: 196ponttal első Hirvonen és ugyanennyi ponttal Loeb; 3. pedig Ogier 193 ponttal...
Van még két verseny,, majdnem olyan állással, mintha most kezdték volna az évet....
Szoros lett az év vége, nem úgy, mint az F1-ben...
-
-bh-
aktív tag
-
Találtgyerek
veterán
Én is ott szoktam nézni a szakasz eredményeket.
Tegnap meg is lepődtem,hogy hol van Loeb.Aztán utána olvasgattam egy kicsit.
Nekem nagy öröm,hogy kiesett,Hirvonen szurkoló vagyok.
-
-bh-
aktív tag
Egész jó kis válogatás.
Azért a videón is észrevenni,hogy mennyivel agresszívabban viselkednek ezek az új autók.Egyenlőre Ogier vezet,, Meeke meg csúnyát bukott (ezt Euoronews-on láttam...), Block meg még nem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Friciék meg sajnos el sem indultak, mert Zsíros Gabinak gerincproblémái vannak.[link]Itt lehet gyorsonként megnézni, ki mit ment (vagy fog menni holnap)
-
Találtgyerek
veterán
Egész jó kis válogatás.
Azért a videón is észrevenni,hogy mennyivel agresszívabban viselkednek ezek az új autók. -
Találtgyerek
veterán
Remélem, én is - és a többség is mehet...(azért ne mindenki; a verekedős macskajancsi nem kell...
) kicsit sok a hiszti... (mondjuk a lényeg az: az FIA hogyan értékeli a versenyt. Szpíkerestül, biztosításilag, rönkileg...)Azért az se semmi, h összetettben 0,8 másodperc volt a különbség Jan Kopecky és a 2. Neuville között... 240km padlógáz után ez méterben se sok...
(127km/h volt az átlagtempó...ha jól emléxem)AMD Power: itt egy jóféle belső Tőle...[link]

Ejj ezt a belsőt hányszor megnéztem már.

Francia rally tesztjét Loeb nyerte meg.Bár ebben sokan nem kételkedtek gondolom.
Frici S-WRC 4.hely a teszten.
Végre megkapta az új színt a Fiesta is. -
-bh-
aktív tag
Remélem, én is - és a többség is mehet...(azért ne mindenki; a verekedős macskajancsi nem kell...
) kicsit sok a hiszti... (mondjuk a lényeg az: az FIA hogyan értékeli a versenyt. Szpíkerestül, biztosításilag, rönkileg...)Azért az se semmi, h összetettben 0,8 másodperc volt a különbség Jan Kopecky és a 2. Neuville között... 240km padlógáz után ez méterben se sok...
(127km/h volt az átlagtempó...ha jól emléxem)AMD Power: itt egy jóféle belső Tőle...[link]

-
AMD Power
titán
Négy évvel ezelőtt, ezen a napon járta be a világsajtót a megrázó hír, mely szerint sajnálatos helikopter-balesetben vesztette életét a GrB utáni korszak egyik legmeghatározóbb rali-pilótája, a brit világbajnok, a legendás Colin McRae. Emlékezzünk ma e rövid kis videóval a példaképre!
-
shteer
titán
Most hétvégén is jól csapatta Frici - addig a farönkig az 5. gyorson...
Azért 2 magyar páros ott végzett a top10-ben (Asiék az absz.6. helyen, Bútor Robiék meg a 8. helyen)
Amúgy Asi is - és még 4 magyar "N"-es is elverte a korábbi N-es világbajnok Toshihiro Arai-t...
Jan Kopecky nyert amúgy (Mikkelsen vezettett az utsó, 14. gyorsig,, ahol sajna kicsit eldobta a vasat), mögötte 0,8 másodperccel (!! - kb 240km padlógáz után!) T Neuville , 3. Freddy Loix.
Jövőre - eddigi álláspont szerint - májusban újra IRC a Mecsekben. Reméljük, nem gondolják meg magukat...phej... az csúnya perec volt

jövőre remélem ott leszek élőben

-
-bh-
aktív tag
Most hétvégén is jól csapatta Frici - addig a farönkig az 5. gyorson...
Azért 2 magyar páros ott végzett a top10-ben (Asiék az absz.6. helyen, Bútor Robiék meg a 8. helyen)
Amúgy Asi is - és még 4 magyar "N"-es is elverte a korábbi N-es világbajnok Toshihiro Arai-t...
Jan Kopecky nyert amúgy (Mikkelsen vezettett az utsó, 14. gyorsig,, ahol sajna kicsit eldobta a vasat), mögötte 0,8 másodperccel (!! - kb 240km padlógáz után!) T Neuville , 3. Freddy Loix.
Jövőre - eddigi álláspont szerint - májusban újra IRC a Mecsekben. Reméljük, nem gondolják meg magukat... -
shteer
titán
Turán 3. eddig a német rally-n.4 percel van mögötte Hanninen.
WRC-nél Ogier vezet 1 percel Loeb előtt.Minik is elég jól mennek Sordo 3. Meeke 5-6.on ugrál.frici jól csapatta

loeb meg bukott

-
Találtgyerek
veterán
Turán 3. eddig a német rally-n.4 percel van mögötte Hanninen.
WRC-nél Ogier vezet 1 percel Loeb előtt.Minik is elég jól mennek Sordo 3. Meeke 5-6.on ugrál. -
Találtgyerek
veterán
Német rally tesztjén megverte Loeb-öt Ogier.Lehet emberére akadt aszfalton?

-
Találtgyerek
veterán
Nagyon szeretem a vezetési stílusát,nagy kár,hogy már nincs köztünk.

-
Találtgyerek
veterán
A 2. és 3. befutót legalább eltaláltam.
Nagyon sajnálom Hirvonent.Ha nincs az a kis baki az elején lazán szétveri a mezőnyt!Sztem már nincs esélye ezek után a vb címre.Jönnek az aszfaltos versenyek,amik inkább a Loeb--nek kedveznek. 
-
-bh-
aktív tag
-
Találtgyerek
veterán
Azért ezt nem hiszem,hogy sokan megcsinálnák ezzel a döggel!

Lassan jön a finn futam,kíváncsi leszek,milyen csaták lesznek.
Szerintem első 3 befutó sorrendben:Hirvonen,Latvala,Ogier!
-
Találtgyerek
veterán
Ez nem sem pite!

-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
Ogier teszt!
Nem bukott nagyot,de ebből is látszik,hogy itt mindenki 110%-on akar menni! -
Találtgyerek
veterán
-
aphra2
senior tag
-
h.adam.92
őstag
-
Találtgyerek
veterán
Új WRC pilóta a Finn rally-n.Jari Ketomaa Fiesta WRC-vel indul.
-
Találtgyerek
veterán
Herczig nyerte a Veszprém rally-t!
2.Kazár
3.Janika -
Találtgyerek
veterán
-
h.adam.92
őstag
Nagyon jó videó,jó látni a régi WRC-ket!Remélem még egy darabig nem szorítja ki az új generáció.

az aláírásban az van, hogy ezek a kocsik az N csoportban vannak. bár ez nekem semmit sem mond

-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
-
-bh-
aktív tag
Mit melóztál,ha megkérdezhetem?
Én csak egy mezei videós vagyok...
kamerákat szereltem a Kiss Elemér autójára... csak nem mentek vmi sokat...
-
Találtgyerek
veterán
-
-bh-
aktív tag
Te kint vagy amúgy a szakaszokon?
Tegnap voltam szervízparkban... melózni...
-
Találtgyerek
veterán
Te kint vagy amúgy a szakaszokon?
-
Találtgyerek
veterán
-
-bh-
aktív tag
Hát nem tesz jót az ekkora meleg se a pilótának,se a technikának.
Asi-t is nagyon sajnálom,ő a favoritom!Spici beesett gy7-en...
Összetett állás gy8 után: 1,Herczig 2,Janika 3,KazárMiki -
Találtgyerek
veterán
Bezony... elqrt egy meleg volt tegnap (meg lessz ma is...)
Sokan hullottak még ki tegnap; Szíjj Zsoltiék a ClioR3-al, Kiss Elemér....
Asi és Kakusziék nem sokat mentek (első gyors...)
[Bútor kocsija ég]Hát nem tesz jót az ekkora meleg se a pilótának,se a technikának.
Asi-t is nagyon sajnálom,ő a favoritom! -
-bh-
aktív tag
Elég szarul indult a Veszprém ralli.

Asi,Kakuszi kiesett.Bútor Peugeot-ja leégett.
Bezony... elqrt egy meleg volt tegnap (meg lessz ma is...)
Sokan hullottak még ki tegnap; Szíjj Zsoltiék a ClioR3-al, Kiss Elemér....
Asi és Kakusziék nem sokat mentek (első gyors...)
[Bútor kocsija ég] -
Találtgyerek
veterán
Itt a video róla.Nekem rossz volt nézni,ahogy ég.Milyen lehetett a Robiéknak

-
Találtgyerek
veterán
Elég szarul indult a Veszprém ralli.

Asi,Kakuszi kiesett.Bútor Peugeot-ja leégett.
-
Találtgyerek
veterán
nagyon bírom ezeket a rally-kat...

(kivéve a hátsó kerék hajtásos kocsikat rühellem, kb érvágás azokkal menni, csúszkálnak mint az állat...
)Rosszul,linkeltél szerintem,nekem nem jön be semmi!

-
h.adam.92
őstag
nagyon bírom ezeket a rally-kat...

(kivéve a hátsó kerék hajtásos kocsikat rühellem, kb érvágás azokkal menni, csúszkálnak mint az állat...
) -
Találtgyerek
veterán
egy kis kedvcsináló, Loeb teszteli a DS3-at Finn országban
Ezzen a versenyen mindenképp a Ford-osoknak kell nyernie.Ha itt nem nyer Hirvonen akkor szerintem már bajnok nem lesz!
-
Találtgyerek
veterán
Melyikre gondolsz az Opelre vagy a Ladára?

Elkészült a az új Fiesta s2000!
-
Találtgyerek
veterán
-
h.adam.92
őstag
egy kis kedvcsináló, Loeb teszteli a DS3-at Finn országban
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
Ez már nem friss újság,de ilyen is készült,igaz rallycross-ra.
-
Találtgyerek
veterán
Tudom,hogy Pikes Peak.ra építették,csak gondoltam belinkelem ide.

Nagyon jól nyomja az öreg!
Nem tudod,hogy ezekről a versenyekről csinálnak összefoglaló videót? -
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
Másik nagy favoritom Hanninen.
-
Találtgyerek
veterán
-
AMD Power
titán
Igen.Nem árt a gyakorlás,elég fiatal mindkét jelöltjük.Mondjuk Ogier.ről se gondoltam volna,hogy ennyire ügyes lesz.
Akkor engem 2013 fog érdekelni a WRC!

-
Találtgyerek
veterán
-
AMD Power
titán
Igen 2013 van tervben,de már a kiszemelt versenyzőket gyakoroltatják,ha jól tudom Skodával mennek.
-
Találtgyerek
veterán
-
-bh-
aktív tag
Ha jól értem, te ezekre gondolsz:
N4 -es autók ; amikhez (Pl Micu EvoIX-EvoX, vagy az új Subaru) van R4-es szett (futómű, kasztnielemek)
2000ccm, turbós, kb 300 lóerősek...
Nálunk egy kategóriában indulnak az S2000-esekkel....Jah, már válaszolt vki...
-
AMD Power
titán
Örülök neki,legalább több autó lesz a mezőnyben.Amugy a hírek szerint a Fiat is csinál WRC-t.Lassan visszanyeri régi fényét a ralli.

A Polo csak 2013-ban jönnek?

-
Találtgyerek
veterán
-
h.adam.92
őstag
Nem!
S2000-esben 2000es szívó motor van.A WRC-ben pedig 1.6 turbo.
A hajtáslánc is más a WRC-ben.Mindkettő 4 kerék meghajtású!
a WRC-k 330 LE körül vannak nem? az S2000-ek milyen erősek?
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
-
AMD Power
titán
Tudtommal az egyik Andreas Mikkelsen a másik pedig Joonas Lindroos.
Mikkelsen IRC-s,a másikról nem tudok sokat.Köszi az infókat.

Pedig készülj fől,hogy sokat fogod látni.

-
h.adam.92
őstag
Hát a Spitzmüller a Supercarsban megy és neki egy Evo VIII-as Lancere van.
a supercars az S2000?
az S2000 miben más mint a wrc?
csak kisebb teljesítmény? és csak első kerék meghajtásúak nem? -
Találtgyerek
veterán
-
h.adam.92
őstag
Sztem supercars-ban mennek.Octavia már nem igen van,pedig azoknak van csak igazán kemény hangjuk.

lényegében az 5 ajtós autókra gondolok, csak nem igazán vagyok otthon a témában. (a dirt 3-ban OPEN-nek vannak írva
) -
Találtgyerek
veterán
-
h.adam.92
őstag
Nekem nagyon bejön ez a forma.Viszont az előbb említett VW WRC nem tetszik annyira.annak a kategóriának mi a neve, ahol pl mitsubishi evo X vagy IX-ek mennek?
vagy pl a skoda octavia? -
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
DS3 rallycross.
Nagyon bejönnek ezek a rallycrossos autók.Nem csak az erejük miatt,hanem nagyon jól is néznek ki. -
Találtgyerek
veterán
-
AMD Power
titán
Jövőre jön a VW is ugye ha jól tudom... Nem tudjátok ki vezeti majd a Polo R-t?
-
Találtgyerek
veterán
Nagyon jól mennek ezek az S2000-esek.
Esetleg nincsenek meg valakinek az IRC futamok közvetítései.Vagy egy link ahonnan le tudnám tölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 14" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legalábbis az utóbbi 2 évben mindig nyerte.Az autót is megszokja addigra minden bizonnyal.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) kicsit sok a hiszti... (mondjuk a lényeg az: az FIA hogyan értékeli a versenyt. Szpíkerestül, biztosításilag, rönkileg...)

, bár már nem igazán csipázom, hogy a rally sport-ból átmegy begyakorolt filmekbe....