Aktív témák
-
faber24
őstag
Nem, nem megoldás...de most mit csináljak?Továbbra is legyek rendes, hagyjak mindnki futni (eddig komolyan senkinek nem mentem neki, aki legalább 3 szintel alattam volt, tehát kvázi esélytelen...40en ezt kiterjesztem kicsit), holott engem mindig megölnek?
Már tele van a putttony, és lassan nyílik a pofonosláda... -
lanyoo
tag
-
Tigerclaw
nagyúr
Ráadásúl a potion cooldownja mindenre vonatkozik. Ha rányomsz egy health potira, a cooldown kiterjed minden másra is, így addig manna poti se iható. Sajnos druidáknál átváltozott alakban nem használhatóak a potik, vissza kell váltani caster formába.
Kérdés, még nem elemeztem jobban. Azt tudom, hogy first aid kötszerekkel másokat is gyógyíthatok, csak arra lennék kíváncsi, hogy a sikeres gyógyításhoz elég-e az, ha én tudom tartani a channelinget. Szóval ha a társat ütik, de engem nem én attól még fullosan gyógyíthatom őt, vagy nem?
Azért lenne jó, mert így nem kell mindenkit mannából gyógyítanom. Kritikus helyzetekben minden csepp manna számít, kötszer meg van elég. -
-
-
lanyoo
tag
Neked mi bajod van? Tudom, hogy mage-l játszol, de attól még nem kell leugatni, ha azt állítom, hogy egy velem egyszintűt le tudok nyomni, akár pet nélkül is: belevágom azt a stingemet ami leszívja a manáját, birkázás meg egy átok után már nem sok marad neki, a ranged sebzésem 60dps fölöt van alapból, erre jönnek még a skillek, ha meg közel jön azért kap ki.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem a potion nem extra. Van olyan karakter akinek jellemzője az, hogy nem tud gyógyúlni csak potionnal. Akkor már meglehetne tiltani mindenkinek, hogy nem használja a különböző gyógyítási varázslatokat. Ugyanígy extrának tekinthetjük azt is, hogy valakinek jobb a páncélzata és a fegyvere, hiszen ezek se tartoznak a karakerhez, hanem vette, vagy találta azokat.
-
lanyoo
tag
Nekem nagyon bejött a hunter. Marksmanshipre, meg agilityre gyúrok, így PvP/duel is elég jól megy kivéve a tankokat. Amíg lőtávon van az ellen, addig nagyon durva sebzésem van, spellcaster kariknak esélye sincs ellenem.
Instancekben is tetszik a hunter szerepe. Mindig én húzok, aztán meg a parti összetételétől függően lehet gyengíteni a mobokat. Tolvajokkal nagyon jól össze lehet játszani. Én kijelölöm és lelassítom az egyik mobot, a tolvaj meg kiüti valamelyik másikat aztán adjad neki.
És nagyon hangulatos, hogy van egy állandó kísérőm.
Hol lehet expert first aidet tanulni, illetve gondolom ahhoz is egy könyvet kell megvenni, de sehol nem találok olyat. -
tjhooker464
őstag
Atto függ miben nézzük.
PVP ben gyenge igen de instance ban szerintem nagyon jó! Van egy attack power növelő skillje is ha jól tudom. Ami mindenkire hat. Warrior még gyengébb pvp ben de instance okban nélkülözhetetlen. Mndekettő jó választás. Próbáldd ki őket aztán majd meglátod melyik jön be jobban
Mármint nem te.
-
-Jackson-
őstag
hogyhogy mókásabb? bénábban táncol?
nagyongyenge? a hunter is tud ilyen sárkányokon meg dino-kon lovagolni a későbbiekben?
ja igen, állattá átváltozni csak a sámánok képesek? havernál toltam egy 4-es orccal, és jött egy valaki egy 15-ös tauronnal hogy segít gyilkolni, aztán valami drabális medvévé változott, kemény....
meg esetleg összelehetne szedni hsz #1-be a wow-os nickeket innen....
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
Nem tudom, hogy kit érint, de a PVP küzdelemben új limitációk lépnek életbe. Az alábbi varázslatokat tekintve:
Frost Shock
Entangling Roots
Frost Nova
Ez első varázslásnál nincs változás, a másodiknál 25%-al csökken az hatás ideje,
a másodiknál 50%-al, a harmadiknál 75%-al, a negyediknél pedig immunitás lép életbe. Sajnos a gyökeres a driudáknál van.
Gondolom ez 1-1 célpontra vonatkozik. -
druida vagyok
hmm érdekes
az a 100damage mpként elég durva(mondjuk szoptam be olyan shadow DOTot warlocktol hogy 1073 over 30mp
kicsit kiütött
)
fagyasztás nemtom hogy bejönne-e mert vhol mintha láttam volna hogy ha alakot váltok akkor bomlik a jég de ebben nem vagyok 100%ig biztos. az a2szer 500fizikai sebzés elleni védelem az már kemény. azzal sztem meg lehet fogni engem, mivel alakváltott formában keveset sebzek. macinak armorja most 3300fölött (360%plusz dire bear) de ütések nagyon keveset sebeznek. oan mint egy ifa, jo nagy de löni nem tud
rage-ből hp, ja ez az 1.3-as patchban van benne. lvl38on kapom meg. de 5 perc cooldown. soxor használom amikor egyedül mobolok.jo dolog nem kell healing touchot elnyomni miután végeztem vele
egyébként én is spirit intellectre gyurok. és soxor bejön már a critical varázslatra
ja meg ne menjek Neked?délután átjött egy barom ork warrior lvl60 westfallba. de az egy szemét. multkor northshire valley-ba volt és szopatta a kicsiket. de aztán hivtam 2 havert 52pala 50hunter egyszer leöltük utána meg SV-ig kergettük a hordás táborba
vicces volt
na szoval délután westfallban volt és hát egyedül voltamrootot neki, nem mzoog
aztán defense csökkentőt és két moonfire elrepült, aztán maciforma. nemtom mennyi hpja volt de amikor 2000volt neki akkor adtam be a kulcsot
de utána jött egy 60as mage meg egy 49es pala és megint elkergettük SVbe
-
Hmmm érdekes
de akkor sem félek Tőled
de kivánscivá tettél hogy egy frost mage-et le tudok e nyomni.
elméletben megvan már a taktika
de mondjuk a frost mage az inkább közelharciak ellen jó, a lassitása miatt. tehát egy mana-user leverhet attol még
a taktikám az lenne veled szemben hogy faerie fire (defense decrease), aztán moonfire-rel bomba támadásutána esetlegesen egy healinget ellőni ami full hp-t visszatesz khm
utána maci ami közelharci és itt ugy le vagyok fagyva. a kérdés itt az hogy a feralcharge-ra is vonatkozik-e.az olyan dolog hogy ha van 5 rage-m (ami persze azonnal lesz emrt 10et kapok alakváltás után) akkor lerohamozhatlak és 4sec-ig nem tudsz varázsolni.utána mikor már ujra kezdesz varázsolni akkor meg benyomom a bash-t amitől 4seig megin bekomálszés megszakad a varázslat amit eddig tettél. utána meg ütésekkel leszedlek. ha kell akkor benyomom a maci gyogyitást (10rage 10hp each rage for 10sec, ami 10rage-nél 10hp, tehát max 1000hp-t tudok visszagyogyulni) és itt már nemtom hogy hogy állunk
ki mennyi hpval.
mekkora szintü vagy egyébként?én most lvl41.
krdés másokhoz is. nem akar a PH-s csapat hordások és szövisek talizni vhol??? ahol nincs senki player? tud vki ilyen helyet? mert akkor letesztelném ott ezt a taktikát
bár kicsit félveamikor pvp van akkor mindig felmegy adrenalin tök állat
ja meg mijen shieldjeid vannak?
Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kompakt vízhűtés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Anime filmek és sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Béta iOS-t használók topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest