- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Everest / AIDA64 topik
Aktív témák
-
faber24
őstag
Ez végülis a te döntésed, hogy itthagyod, ezért nem is akarok beleszólni.
(Szerencsére én nem toltam más MMORPG-t, mert még csak fél éve van netem otthon),
De szerintem a világ ugyan mutat jellegzetes vonásokat a Diablóval - ami szégyen, nem szégyen nekem WoW előtt a kedvenc játékom volt még így 6 ével a megjelenése után - de azért annál sokkalta jobb, és egy teljesen más kategória, na.
Ha neked lennék, én még adnék időt a gémnek, vagy megnéznék tényleg más szervereket..ahol nem a hentelős pvp-harc megy (mondjuk én már kezdem megszokni). Keresshetnél JÓ guildet, sok barátot. Én mikor elkezdtem játszani, senkit sem ismertem, egy barátom sem játszot (na jó, azóta 1 ember megvette a barátaim közül), most mégis kb. 30 ember van a friendlistembe, és akkor a guildet még nem is vettem. Ugyan csak a játékban - és ezt nem keverem össze a való élettel -, de rengeteg barátot kerestem. És jól esik, mikor mondjuk olyan emberek, akikkel akár egy hónappal ezelőtt voltam instanceban, vagy akárhol, hívnak, hogy guesteljünk-instancozzunk megint...
Nem ismerem nagyon az MMORPG-k világát, de szerintem a WoW a töménytelen mennyiségű hibája, meg a hogy kezd lassan tömegjátékká válni, ennek ellenére nem egy rossz játék.
Na mindegy, én CSAK JAVASLOM, hogy adj még időt...15-20. szinten én se nagyon találtam még a helyem, guildet is alig...barátom se volt még ennyi...Összerázódsz majd...
De ha már döntötél, akkor mindezt hagyd nyugodtan figyelmen kívűl...
Uff, beszéltem -
tjhooker464
őstag
Igen ezzel én is így vagyok néha. Kicsit komolyabb világba vágyom. De attol függetlenül tetszik
Asszem az oldalt és a kasztot ik kicsit elnéztem az elején. A gond szerintem a playerek hozzá állásával van. Például sokan nem a kasztjuknak megfelelően játszanak vagy az alapvető játékintelligencia sincs meg. Amikor a pap dmg dealert játszik akkor inkább kilépek megnyugodni egy picit. Próbáldd ki az rp szervereket. Oda inkább normális emberek járnak. Én is oda mentem pvp röl
Volt olyan, hogy q eltünk egy idegennel és megkérdeztem van e eladó szüvete. Erre hozzámvág 40 darabot
PVP n az ah s ár kétszeresét kérték volna! Meg az is tetszik, hogy nincsenek ilyen pistike meg bagaméri szintü nevek.
-
Viktor77
titán
Én most 16.5-ös vagyok, és percről-percre jobban tetszik a játék. Találom a jobb (nekem) cuccokat, nem halok meg állandóan. Fasza na.
Nem bántam meg, hogy megvettem.
Igaz még küzdök a problémámmal, hogy egyes quest-ek egyedül nehezek. De általában akad valaki (valakik) aki mellé be lehet állni, vagy pl. mint most, tisztán tartották a Defias várost, így könnyebb volt nekem is gyilkolásznom.
Ami nagyon tetszik, hogy ha a nagy pusztában összefutok valakivel (akárkivel), az ad rám valami spell-t (több stamina, nagyobb védelem, stb.). Most már én is megteszem. -
d-boy
senior tag
A warrior is tud ütős lenni, ha jól fejleszted. Nem beszélve arról, hogy én 42-esen már 1000-es critical-okat ütök, aminek 20% körüli az esélye. alapból meg 500-600 a sebzésem. Öltem már meg velem egyszintű rugó-t, akkor bejött egy 500+960+450 kombó úgy 2 másodperc alatt. Ideje sem volt felfogni mi történt
Ja és 3000-es defense-nél úgy 60% az esélye egy veled egyszintű ellenfélnek, hogy eltaláljon. Magyarán közel minden második ütését véded.
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Hát ja. Én próbálok lefelé nem lemenni -3 lvlt(pl. nem nagyon megyek neki 35-nek, ha én 39 vok, csak ha betámad). Felfelé meg 4-5 nél már esrősen gondolkozok a futáson. Mondjuk olyan csak a legritkábban van, hogy 1-1 ellen párharc összejön. Pedig az volna az ideális, akkor mindenki lemérhetné, mit tud.
Álom összecsapásom az, ahol mondjuk egy megegyező szintű sámánnal mérhetném össze az erőmet. Nagyon kiváncsi lennék, ki győzne? -
faber24
őstag
Kevés warior...mert sokan nem értékelik, mivel PvP-ben sok szempontból gyenge.
Attól függetlenül, hogy nekem se jött be a warior kaszt (lvl 12ig toltam egy ork warit, mielőtt ráuntam), azért instanceban nagyon fontos, és azt gondolom, aki tudja megfelelően használni, annak jó kaszt. De ez mindre igaz.Szerintem. -
Wolverine
félisten
Asszem, a jövő hétre ígérték az 1.5-ös patchet... Battlegroundsszal, és minden yóóóval...
De én inkább azt javaslom, hogy másik szerveren kezdj új karaktert - PvP-n a Ragnaros még kellemes, mediumnál tömöttebb nem volt eddig, szövis és hordás magyar guild is van (előbbiből négy is...), és eddig még nem találkoztam hullakemppel sem - bár a rázós részek ezután jönnek... -
faber24
őstag
Hát, én abban bízom, hogy majd 1x, a távoli jövőben a horda-szövi viszonyok kiegyenlítődnek. Ha a számok hasonlóan maradnak, előbb-utóbb a szövisek is elérik azt a szointet (legkésőbb mikor mindeki lvl 60 lesz) és szervezettséget, mint a horda.
Akkor jó lesz majd játszani. Mikor csupa 60-asból álló karakter csap össze nagy raidekben, akor jó lesz ez. Most nem annyira, hogy a hordások közt több a high lvl, de ez előbb-utóbb majd változik. Addig is gyúrok, hogy minél előbb ott lehessek a high lvl-ek táborában..és elviselem, hogy mindenféle szeretethiányos kiélje magát. Szeerintem ennyi.szerintem. -
Viktor77
titán
-
faber24
őstag
Hát igen. Nincs túlzott összetartás se klánszinten, se szövetséges oldalon...se sehogy. És az amúgy is erősebb horda ezt piszkosul ki is használja. Remélem, egyszer majd megérem, hogy egy összetartó és csapatban raidelhetek...mindegy, ez klán vagy alkalmi raid...
Én most klánt váltottam...a régi szétment, mondjuk nem is nagyon volt már értelme, általában max. 4-en voltunk egyszerre fent...kiváncsi vok, a HoCM-ban több-e az összetartás... -
Cyno
tag
Van ez így, de ez mindkét oldalon tapasztalható. Felejtsd azt, hogy a hordánál nagyobb a kohézió, emiatt ne állj át az ellenhez. Azt kell mondanom, ahogy fejlődik a karid, úgy változik a játékhoz való hozzáállásod. Nem tudom megmagyarázni, de nem ugrasz rögtön, ha vki beírja, hogy hordás itt és itt. Persze nem feltétlenül nekem kéne az észt osztanom, mivel én is csak 1v1 37 pala vagyok, meg van egy elhanyagolt 1v1 26 orc warriorom. Magyar chat színvonala meg ezt a szintet üti meg és nem többet. Adjon erőt az, hogy te majd más leszel.
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Na ja...én meg pont Duskwoodbol igyekeztem STV-ba, amikor meghalottam, legázolt egy ??rogue, visszamentem a testemért, el IF-be, onnan griff, és mire SW-be értem, már mindennek vége volt...
Csak a csontvázakat láttam...Refuge Pointe-ba már nem is volt kedvem elnézni...biztos azt is lecsúsztem volna...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Én most nem akarok okoskodni, de pl. már muszály contested-területekre mennem, és ok, hogy van egy tucat barátom, akkikből mondjuk 6 online, a 6 ból mondjuk 3 nincs instanceban...a 10-15 fős guildben hasonló a helyzet...ha mondjuk STV-ben vagy Southshoreben akarok csinálni vmit, hogy tegyem: BB-ből Darkshirebe kb. 1 óra az út, mert annyiszor vágnak le a hordások...
Ez most nem panaszkodás, mert ez a PvP...de sokkal jobb lehetne, ha mondjuk lenne egy viszonylag összetartó klán, mondjuk csak 60-70 fővel, akiből mondjuk csak 40 online épp, 30 nincs instanceban...ha kempelnek, csak /g azt már nem is érzed magad olyan elveszettnek...
Van ilyen klán? Vagy lehetne csinálni?
Szerintetek? -
törölt tag
Mivel nem fogják fel maguktól, valahogyan rá kellene őket kényszeríteni...
1.41 patch már tartalmaz valamit, de mivel a honorless killeknek nincs visszatartó erejük, sokat nem ér:
''Honorless Target - Players who just land from a gryphon/wyvern, or step out of an instance will gain this buff for 30 seconds during which this target will give no contribution points if killed. This was originally implemented in the previous patch, but was kept invisible'' -
boba6
senior tag
nem is az, mert külön városban is lakunk, szóval csak a WOW két külön gépen való futtatására meg a belépésekre gondolok
ha az egyik éppen játszik a másik nyilván nem tud belépni csakhát nem-e veszi rossz néven a server hogy más ip-ről párhuzamosan be akarnak lépnni ugyanazzal az accounttal? -
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem mostanában az a szokásom, hogy ha elmegyek a gép mellől (pl. kajálni)átmegyek macskába és aktíválom az álcázást. Tegnap nem tettem, mert mondom Stonekeep Peak-en a boltosnál mi bajom is lehetne. Mikor beléptem az ajtón már csak azt láttam hogy épp meghalok, de azt se tudom hogy kik és hányan voltak. Azt is észrevettem hogy az összes NPC-t kinyírták a környéken, még a Griffest is pedig az mintha lvl55 lenne. Lehet hogy van olyan NPC aki nem védekezik? Egyébként egyértelműen kijelenthetem hogy amerre én jártam a Ragnaroson csak a hordások voltak aljasak. Vagy nagyobb az illető legalább 5 szintel, vagy akkor kap el amikor épp harcolok mással, vagy mindkettő. Olyat én még nem láttam hogy szövis játékos direkt vadászna egy hordásra ha meglátja. Én például soha nem támadok meg semmilyen hordást, se kicsit se nagyot, hacsak másnak ezzel nem segítek. Tegnap volt először, hogy egy nagyobb hordás nem támadott meg azonnal. Egy lvl27-es troll rouge-al találkoztam az út mellett (én 26-os druida) és nem támadott meg. Teljesen ledöbbentem. Egyébként lehet hogy kidobta a gép, mert utánna vagy egy percig figyeltem és meg se mozdúlt, ráadásúl háttal nekem.
-
faber24
őstag
Az még a jobbik, a nagyon kicsiket általában békénhagyják...de mikor először Duskwoodban jártam, 24 lvl körül, arrajött két lvl??, és az egyik, egy vicces kedvű troll rogue leölt...biztos gyakorolt, mert 1-2 nappal a honor előtt volt...a legjobb az volt, hogy még röhögött is a hullámon...
Lochban meg egyszer, mikor azokat a Stonesplitereket vagy miket kellett ölni, jött egy szintén ??lvl tau druida, kis csapatommal már feladtuk egymásnak az utolsó kenetet, gondoltuk, 3 16lvl körülinek fél kézel kitekeri a nyakát, erre elkezdte öldösni azokat a mobokat, akiket megtámadtunk...így nem kaptuk meg értük a szükséges killeket, mert ugye ő fejezte be a mob megölését...vicces volt, aztán egy 10 perc után megunta és továbbált...
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
Nem kis pöttyök, hanem olyan mintha szines hó esne, majd bedúrvul és már olyan mintha falevelek esnének, majd még rosszabb és egész nagy méretű textúrák kapcsolnak ki-be. Csak ennél van ilyen gond és nem mindíg. Elkezd romlani, majd visszaáll minden ki-be kapcsolás nélkül. Már kinéztem az új videokártyát egy sulinetes Leadtek 6600-ast, csak fel kell mennem pestre érte, mert a boltnak nincs webáruháza. Legutóbb mondta valaki, hogy ez talán a lag hiba. A kártyám nincs húzva szóval elvileg gondja nem lehet. Maga a kép egyébként nem akdozik, egész jó FPS-el megy.
-
Tigerclaw
nagyúr
Én rengeteg alapdolgot még mindig nem tudok, vagy csak nemrég jöttem rá. Nemhiába 200 oldalas a manualja a játéknak és a lényeg még hiányzik is belőle. A talentek részletes leírását nem is találtam meg még a wow hivatalos weboldalán, nemhogy a manualban. A thottboton találtam csak olyat.
-
zölcsi
tag
nem kérdezte hogy kezdők vagyunk-e vagy nem
egyből elkezdet tirpákkodni
de a legröhejjjjjesebbbb az az hogy szabályosan követette minket
és csinálta a skrinsátokat hogy nem angolul beszélünk
egyébként engem az izgat hogy ha ez a jóember tényleg elküldi egy gm-nek akkor mi van? tényleg megbüntetnek?
[Szerkesztve] -
OgreImre
senior tag
-
én uhk-t nem ajánlom
voltam ott de kb 1 hét alatt kiléptem...belső hangulat szar volt. és leszatrák egymást segítségben az emberek...de ha odaakakrsz csatlakozni akkor Meklod a GM, de sztem lépj kapcsolatba Gamling-gal ő is ph-s itt és van klánja igaz nemtom mijen mert a rougeommal mindig akkor játszok amikor senki nincs fenn de probáld meg.
-
d-boy
senior tag
A power of goulash nagyon nagy klán. Több, mint 25 lvl 60-as tagjuk van.
Én ott voltam, de a belső hangulat szerintem nagyon sz@r volt, a 60-asok öszeartanak, meg raidelgetnek, de szarják le a kissebbeket 8mondom ez saját vélemény), ezért átmentem a United Hungarian Knightas-ba, itt már sokkal jobb a belső hangulat, de ugyanazt kezdem tapasztalni. Vannak kissebb csoportok a klánokon belül akik együtt tolják, és nem hajlandóak még csak válaszolni sem a kissebbeknek. -
hát sztem mind3at érdemes felvenni.
horgászat tök jo mert vannak olyan alkimista receptek amihez kell különleges hal és nehéz helyen lehet kifogni ergo nagy ára van.
first aid is jó de lanyoo elmondta. én azt nem fejlesztettem mégde rá kell gyurnom
főzés meg sztem azért mert magasabb ételeknél kapsz olyat hogy 15perce +4stamina+4 spirit meg hasonlok szal az is jo -
lanyoo
tag
A horgászatra sok időt kell szánni, de elvileg megéri. Ha magas szintre gyúrod, és magas szintű területen horgászol, akkor mindenféle használható cuccokat is kifoghatsz. Én pl fogtam egy elég jó nyakláncot, meg potionoket a Stonetalon Mountainsben, és akkor még lvl150 alatt voltam. Mondjuk én elég sokat horgászok, mert így mindig van nálam kaja a petjeimnek.
A first aid meg nagyon praktikus, lvl150en olyan bandegot csinálok, ami 3-400hp-t tölt vissza pár másodperc alatt. Ha nincs healer a partiban ezzel is ki lehet húzni. -
olyat nem
van egy elite guild BS-en Cruentus néven asszem.nehéz bekerülni és még nehezebb benn maradni ahogy hallottam. meg asszem lvl35 a min szint hogy be lehessen lépni.
de Gamling-nak (stupidboy itt ph-n) van egy klánjade nemtom hogy miilyen mert amikor játszottam a kis Yookee-val (lvl12 gnome rouge és a klán tagja) akkor egy klántag se volt fenn
mindenki aludt mint a tej
jajj amit most mondok az nem ide tartozik de vicces
megesett egyszer hogy raidelni indultunk klánnal, szétvertük sun rockot, aztán szétvertük Splintertree postot és itt találkoztunk egy másik raidelő guild-del az SHK-valnem akartak csatlakozni mert ők klános raidet csináltak. miután szétvertük postot azon tanakodtunk hogy hova menjünk. eldöntöttük hogy hammerfall. ok mindenki refuge-ban találkozik. megérkezünk, shk-s arcok generalba ilyeneket nyomnak. ''Arathi fiai, ne féljetek, az SHK klán megjött hogy megszabadítson Titeket a hordás elnyomástól!'' na jolvan mondom lássuk ekkora archoz milyen szervezettség tartozik
na hát azzal volt némi khm
odaérünk hammerfallhoz de nem ám együtt, ilyen 2-3as csapatokban mert ugye minek az egységes erőgykét őrt egykét playert levágtunk és kb 4-5 perc mulva jönnek kifele a hiordások elég szép számmal
és úgy szétverték a raidet mint az állat
aztán bevadultak és refuge-ot kezdték támadni. shk-soknak mondom benn refugeban hogy bravo szép raid volt
ezek meg jol besértődtek meg beszoltak én meg csak röhögtem rajtuk. persze utána elrepültek
ez tetszik a hordában a BS-en. ahol gond van 3-4-5 percen belül jön pár high lvl és ha ők sem bírnak akkor szólnak még több embernek.
szöviseknél mi van. IF-t attackolják és a 60asok verik a ****ukat az ah-nál... meg voltak lenn régebben deeprunban és gyors loholok ifi generalra hogy szoljak hogy jöjjenek. erre ilyen válasz. minek ott mindig vannak hordások...ennyit a szövisekről
az az érzésem egyre inkább hogy szerepet cserélt a két frakcio. hordások és szövisek területeit ha felcserélnénk akkor jó lenne az egész
kérdeznék egy hordást a BS-en tj plhogy worlddefense régebben mennyire floodolt?és most hogy áll a helyzet? mert nálunk SS-ben nincs olyan 5 perc hogy ne támadnának.
ui:hu mennyit irtam meginja és nemsokára uj történet jön
-
tjhooker464
őstag
Jó csak akkor inkább olyankor állj hozzá amikor kedved is van meg türelmed is van. Blizz kezdő mmo ban az Eq2 fejlesztői meg valószínüleg elég tapasztalattal rendelkeznek már. Engem ez a céltalan Blizz fikázás kicsit bepöccent. Tudom, hogy rá kéne hagyni emberekre, mert mindenkinek szíve joga mit mondd.... De véleményem szerint ők nem érdemlik meg. Legalábbis az eddigi teljesítményüket nézve
Ez nem wow ra vonatkozik.
-
tjhooker464
őstag
-
d-boy
senior tag
Az időlimites megoldás nem jó, mert van amikor már reggel hirdetik, hogy este 8-kor idul a raid, és gyülekező van...
Ha meg másik oldalt is ki akarod próbálni, akkor a Ragnaros a másik magyar szerver, pont azért hogy ki tudja mindenki próbálni mindkét oldalt, az is tele van magyarokkal és PH-sokkal nyugi -
d-boy
senior tag
Nem arról van szó. Indíthassz hordás karit, de nem azon a szerveren, másikon akár 10-et is.
De gondold el, hogy mondjuk a hordások igen komoly Raid-ra készülnek mondjuk Stormwind ellen, és én éppen arra járok, és meghallom a szervezést és az időpontot. Gyorsan kilépek, és belépek a szövetséges karimmal, és figyelmeztetek mindenkit, és a szerver összes 60-as szintű játékosát odacsődítem Stromwindhoz.
Most ez szerinted fair lenne? -
faber24
őstag
Hát nem tudom...azért érdekes lenne, ha mondjuk vkinek mindakettő van, és pl. raidet indít a hordás karijával, aztán ha nem tetszik neki vmi, belép az allysal és közben mindent tud a hordások lépéseiről...
Amúgy én is rájöttem, pedig már kezdtem örülni a pöcsnek...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest