Hirdetés
- Fujifilm X
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
válasz
Brenor
üzenetére
Minden classhoz hozzá lehet rendelni egy fajt ami a legjobban illik hozzá, de ez csak nagyon minimálisan számít. A priesteknél a leginkább számottevő az eltérés a kaszt racialok miatt (Fear Ward). De a gyakorlatban ott meg amiatt nem lényeges a faj, mert amúgy is kevés pap lesz.
-
Plata
félisten
válasz
Brenor
üzenetére
Classicban még emlékeim szerint sokat számított a faji bónusz.
Ezért volt sok gnome mage meg warlock.
Én attól félek hogy megint szívás lesz huntival kicsit,mindig puska gondom volt,sosem találtam rendes puskát,ha találtam is AH-ban rohadt drága volt.Egyébként,rohadtul nem értem miért vacakol a játék nekem most.
Figyelem mechagonban,17-45% közt van a CPU terhelve,GPU 19% Ram 35%.még is néha belassul a játék és lassan tölt be,megnyitom a térképet erre kell neki 1-2 másodperc mire észhez tér.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest