Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Nekem nem baj, mert engem nem tudnak átverni

Neked jól jött, mert aktív előfizető vagy és még meg is ajándékoznak.
Ez is olyan mint az újságos, nem veszed meg, de ha már adnak hozzá egy termékmintát sokkal többen ráfordulnak. marketing ennyi.Az állatokat pedig imádom nekem is van, de sajnos a világot egyedül nem lehet megváltoztatni, és hiába akarják sokan, hogy jobb legyen a hülyék többségbe vannak, és egyre csak rosszabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Assetto Corsa Rally
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Windows 11
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő