Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszab
aktív tag
válasz
Whysperer
üzenetére
A 3 GB konkrétan megtelik, és olykor be is lag-ol. Idegesítő, de már megszoktam. Féltem is, amikor a 4GB-os RX460-at lecseréltem a 1060 3GB-ra, mert már annál is 3.3GB-ot felzabált. Ez van.

De mondok jobbat. A hűtés miatt pl az sem mindegy, melyik gyártó kártyáját veszed.
Minél jobb a hűtés, annál hűsebb a kártya, annál tőbb fps-t tudsz kifacsarni belőle. Amúgy megnéztem, 100-110 fps között 7-esen mozog, ha nem fixálom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Minél jobb a hűtés, annál hűsebb a kártya, annál tőbb fps-t tudsz kifacsarni belőle. Amúgy megnéztem, 100-110 fps között 7-esen mozog, ha nem fixálom.