Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Csokishurka
őstag
válasz

vvega30

üzenetére
						Hát de ott a current bid-nél beállítod hogy a legolcsóbbat hozza előre. Én sosem azt veszem meg amit elsőnek kihoz mert lehet azok dupla áron vannak bent a legolcsóbbhoz képest. Meg 50 gold oké azt lehet én sem vennék egy tucatot ha csak 2 darab kell, de én 5-10 goldos tételekről beszéltem és ezeket rakja bele egyesével.
Beállítom hogy a legolcsóbbat hozza előre (még mindig alap AH) majd több oldalon keresztül nem látok semmi mást csak egyesével berakott vackokat. Majd ezután mehetek az Auctionatorhoz ami tök jó lenne de mivel olyan lassú hogy kb kimehetek cigizni mire a +20 oldalt betölti majd valamire rákattintok hogy megvegyem és azt is egy évig tölti. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
 - Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
 - Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
 - Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő