Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jarlaxle
üzenetére
Unalmas hogy _divat_ lett sírni folyamatosan 0 dolgokon és szidni a blizzardot. Szerintem kurva jó a játék és bármit változtatnak annak oka van.
Nem feltétlenül nevezném divatnak. (részemről legalábbis nem). Én nem olyan régen kezdtem el wowozni az igaz, de elég régóta és elég sok mmorpgvel játszottam amit idővel tönkretett az általad "kevésbé jó játékosok"nak titulált emberek sírása.
Másrészről a Blizzardot én nem szidtam, a véleményem már évek óta nem változott róla: Kevés az egyedi 5let, viszont amit lopnak, azt az esetek 99%ban jobban kivitelezik, mint az eredeti. (Ők csinálják jól)
Más: addon szakértők: meg tudja nekem valaki mondani, hogy melyik az az addon, amelyik a skilleknél mutatja, hogy hány sec/min van még belőle vissza, mielőtt feltöltődik?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell 3410 i5-10310u 8Gb ram 256Gb NVMe, számla, garancia, Magyar bill
- iPad 9 Wifi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest