Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Lol.
De én még nem szirénáztam.
Sztoriban még sehol sem vagyok.
Törpe huntival tolom,mert kéne az új törpe faj.
De hát nem nagyon szeretem a földalatti küldiket.
Inkább timewalking.
Állati fura dolgokat tud produkálni timewalking.
Ha van már két 10-es karakter a partyban akkor a mobok és a bossok is tök low hp-sok,de érdekes hogy több xp-t adnak.
Ugyanabban az instában a boss hp-ja ha jólemlékszem olyan 900 ezer körül van,de ha csupa 80-as kari van veled akkor már 12 millió.
Trash mob alig párszáz ezer hp ha vannak kis karik,de 80-asokkal már örülsz ha scak 2-3 milla a hp-juk,de lehet többször ennyi is.
Ha van két kiskari a csapatban akkor marha sok xp jön.
Bementem 62-es huntival instába,volt két kiskari 67-es lettem.
Még két insta kellett hogy 71 legyek,mert nagyokat kaptam.
Pappal a rekord ha jólemlékszem hat szint volt.
Egyébként a timewalking badge megint olyan sok van hogy az addonom már vagy egy hónapja kiakadt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen notebookot vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple Watch
- Steam Deck
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB 512 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő