- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
-
-Mike-
addikt
-
törölt tag
-
biker
nagyúr
válasz
Motion_Blur #7689 üzenetére
Wow, egy autó Norbié, másik autón osztozik Tiago és Ryo
-
Motion_Blur
félisten
-
bercsi
aktív tag
Sziasztok!
Páromtól kaptam 2db paddock belépőt a májusi hazai futamra.
Jól sejtem hogy ezekkel csak a paddock látogatható, a lelátókhoz már nem lehet átmenni?
Paddockból mennyire követhető a verseny, lehet-e a pályán haladó autókat látni? -
Ventur@
senior tag
Ha ez tényleg így marad, akkor idén kilátogatok ismét a ringre. Ezek így barátibb árak
.
-
Ventur@
senior tag
Nem tudom milyen lesz az idei év a WTCC-ben, de ennek a hírnek nagyon megörültem
:
Privát csapat viheti tovább a LadákatRemélem nem csak kacsa a hír és tényleg ott lesznek privátként a Lada-k. Nagyon kellenek a mezőnybe. Tarquini-Catsburg kettős elég is lenne, esetleg még Van Lagen-t elő lehetne kaparni.
(Legnagyobb trollkodás Thompson lenne, de ezt Shapovalov úgy sem meri meghúzni
.)
-
guftabi96
addikt
Chilton a BTCC-ben!
[link] -
.LnB
titán
Mától: Monster Energy NASCAR Cup Series
-
Petya25
őstag
válasz
Winner_hun #7678 üzenetére
Már csak egy kötelező kerékcsere kellene, hogy a csapat is mozogjon egy kicsit a boxban. Ez egy lecsúszott széria.... Most még a 3 hely lett volna valami, de ezután mi értéke lesz egy VB-nek?
-
Winner_hun
félisten
-
A Zéé
addikt
Jól összekutyulnák az egészet. Érdekes éveknek nézünk elébe, az egyszer biztos. Kíváncsi leszek kik fognak végül kitartani ez a nagy katyvasz mellett.
-
Bozso68
őstag
Viccet félretéve szerintem Müller egyszerűen tahó, az öreg Python a kis könyvével (amibe bejegyez mindenkit, aki keresztbe tesz neki a pályán) meg tiszta pszichopata. Ráadásul ez utóbbi úgy élhette meg a gyári hondás karrierje végét, hogy Norbi túrta ki. Nem Huffy, mert az tekintélyesebb falat, hanem Norbi. Ezeknek így jár az agyuk a maguk sértődöttségével.
Mindamellett Tiago tényleg bebizonyította, hogy összekalapált kocsival is tud élmezőny-szintű tempóra. Az más kérdés, hogy az a kocsi ténylegesen megfelelt-e minden műszaki paraméternek. A másik dolog: ilyen tét mellett a helyében én is kuncsorogtam volna egy elengedésért. -
guftabi96
addikt
-
Ventur@
senior tag
A fától nem látjátok az erdőt
.
Tarquini 5-6 körrel korábbban ugyanígy felkínálta Monteiro-nak, hogy menjél. Az a Tarqiuni, aki tud ugyanolyan sunyi lenni, mint Müller. Az a Tarquini, aki Norbival szemben ugyanolyan sunyi módszerekkel élt, mint Müller. Az a Tarquini, akinél meg volt a tempó és fölényesen megnyerte a nyitó futamot.
Mégis mindenki Müller-t bsztatja....és irkálnak a Fb oldalára, WTCC oldalára, Citroen oldalára stb stb, nem éppen kedves szavakat.
Nem védem Müller-t, mert sunyi egy alak, de nem - csak - ezen múlott, hogy Norbi nem lett összetett 3.
De, az lett. 3 év alatt 2x verte el a gyári csapatot. Mindenki tisztában van, hogy tehetséges és jó pilóta és ő lett a "3".
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Bozso68 #7669 üzenetére
+1.
a nagyobbik baj, h alapvetően ebben az évben kb nonstop kilógott a pacicsülök, hogy nincs rendben minden a wtcc környékén, és ahogy az elején a padlólemezzel indult, úgy ért véget a szezon: sportszerűtlenül. fair harcot évtizedekekig visszanézzük, és méltatjuk azt is, aki alulmaradt. de ez az idei év minősíthetetlen volt. -
Bozso68
őstag
Ha Müller hibázott (ahogy állította), és igazán védeni akarta volna a pozícióját, akkor versenyíven veszi kicsit lassabban azt a balost, ezzel Tiago a következő jobbos kanyarban a külsőre kényszerül, persze ehhez a Hondán még kellő tapadás is kellett volna. Utána jöhetett volna esetleg egy csiki-csuki. De nem, jófiú módjára szépen a pálya bal széléhez húzódott, tálcán kínálva a belső ívet, nehogy a másiknak megtörjön a lendülete, mert az meg agresszíven közeledett.
Simán elvette, és nyitva hagyta a kaput, ennyi a meglátásom. Még jó, hogy nem mutatott ki jobbra, hogy arról lehet kerülni. Ha neki megér ennyit, hogy ez maradjon meg róla a köztudatban...Off: A franciák a mentalitásuk miatt sose voltak szimpatikusak se motorsportban, se politikában.
-
Winner_hun
félisten
válasz
bajnokpityu #7667 üzenetére
-
bajnokpityu
félisten
Valahova nem tették fel véletlen a futamokat?
-
szebe
addikt
Azt jól hallottam verseny közben, amikor azt mondták, hogy jövőre Chevy se?
Ha esetleg ez igaz, akkor akár méltó lezárása is lehetne ez a verseny ennek az egész kócerájnak. -
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #7663 üzenetére
És még ki is rakják ezt a patkányt borítóképnek.
Lehetett volna egy szép visszavonulása, az elején tényleg szépen elköszönt, aztán eszünkbe juttatta, hogy ő Müller. -
Motion_Blur
félisten
Egy kis nap végi trollolollolllollll
-
szilva01
őstag
válasz
Winner_hun #7660 üzenetére
Ez most kellett...
Nincsen jobb a dühös, magyar csürhénél!
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #7652 üzenetére
Manapság már tényleg mindenkinek lehet nete, de így, hát azért valamennyi kultúrát csak bele kéne vinni még ha ez is történt.
-
quby
őstag
válasz
Én miért nem találom face-n?
-
Bozso68
őstag
válasz
Kapja az ívet a magyaroktól
.
-
guftabi96
addikt
Fuuu de rohadtul tönkreb@szta az estémet/kedvemet ez a f@sz...
Még azért utoljára megmutatta, hogy mekkora egy féreg. -
quby
őstag
válasz
Motion_Blur #7650 üzenetére
Szerintem kitervelte....nem tetszett neki a Norbi verseny eleji elözése...
Nekem ennek a 4 cime közül talán egy ér valamit...a BTCC-ben 10. helyekért menne....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest