Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Nekem egyik nagy vagyam volt a JT, de most hogy megvan, egyszeruen nagyon rosszul tudok vele jatszani.Nem tudom hol lehet a baj...vagy en megyek rossz helyre vele (esetleg nemi kenyszer is szerepet jatszik neha), vagy a csapatom megy rossz helyre es bedaraljak oket, vagy nem kedvez a palya neki, nem tudom, de annyit erzek, hogy nagyon szerencsetlenul jatszom vele...meg lomha es lassan fordul, szoval ha valamit elcsesztel hadaszatilag egy ponton, akkor szamithatsz ra hogy megkerulnek, az oldaladba kerulnek es tarsai es akkor neked zokni.Persze van amikor raarzek es a csapat osszetetele is jo, meg a palya is kedvez neki, de tul ritkan...Masik allando bajom vele, hogy akik tudjak hogy hol kell loni, es at is tudjak loni - kozepen a lampanal - akkor azonnal serul a motor, ha meg melleje a sofor is kihalt, akkor aztan 1 perc alatt fordulsz egy masik iranyba
De gondolom, majd a jatekkedvem is visszater hogy vele menjek, de egyelore masra osszpontositok.
Aktív témák
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI II Alaplap
- Vadonatúj, bontatlan MacBook AIR 15,3 M4 CHIP skyblue 16GB/256GB SSD magyar 1 év Apple garancia!
- Logitech G703 Lightspeed HERO (25K) Wireless Gaming Egér
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8GB GDDR6X
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest