Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
válasz
Johnny001 #28683 üzenetére
Vas megyében olyan 2007 elejétől nincs szabad kapacitás, nagyobb városokban lehet, hogy volt bővítés és az optikait is behúzták, de a falvakban.... 2010 elején amikor az 5 megabitem elcseszték kb. fél évembe telt mire minden helyreállt. Arra, hogy hova lett az 5 senki nem tudott választ adni.
Azóta 1 megabitesem volt, stabil és mindig tartotta a teljes sebességet (megelőzően az 5 is).
Ezt a 176 kbitet a üfsz. mondta.
-
törölt tag
válasz
Johnny001 #6775 üzenetére
Igen, arra gondoltam, ha minden igaz akkor nem jelentkezik ez, ha be vannak kapcsolva a fejlesztett árnyékok, viszont akkor meg már érezhetően kevés az fps-em. A másik dolog pedig amit nem értek, hogy havernak AMD Phenom II X4 + 9800 Gt (512Mb)-vel nem akad max grafon, nekem pedig i5-760 + GTX 460 (768 Mb)-al lejjebb kellett venni ezt-azt, hogy elérjem legalább a stabil 30-40 fps-t...
-
-
belaazallat
addikt
-
emre
veterán
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz
Johnny001 #845 üzenetére
Hy
Vigyázz a seggére szó szerint
nem olyan rossz tank először azt gondoltam a legjobb de mióta már hátba kerültem vele egypárszor sőt volt mikor az utolsó kenetet is feladtam neki azóta már nem annyira rajongok érte
az amcsi vonal nem olyan rossz azt ajánlom kipróbálásra
most T28-nál tartok nem rossz még az M6 is egész jól össze lett rakva -
Allien
veterán
válasz
Johnny001 #473 üzenetére
Ráadásul jellemzően ezen a tankon szokták rám hegeszteni a fejet a törzzsel.
Ezért ugye célozni is esélytelen, mert lassú. A motor ráadásul rendkívül gyulladékony, volt, hogy bekaptam egy találatot, az életerő kb 2/3-ig volt, oszt mégis lenullázódtam! Alig vártam a KV-3-ra tudjak menni.
-
Eagle16
addikt
válasz
Johnny001 #420 üzenetére
Hát, kell hozzá egy fajta játékstílus
Első fullos tankom egy Párduc volt, még nyáron.
Az a jó benne hogy a nagyokat is sebzi, meg jó pontos, messziről lehet vele ügyeskedni.
Sajnos fordulóharcban eléggé lelassul és általában az a vége hogy szétlőnek. (KT - IS3 és afölött), de az alatta levők nem ellenfelek
T-44 ilyen helyzetekre talán jobb, de annak meg gyengébb az ágyúja, szóval...KBjunior: azért megnéztem volna azt a Su-85B vs. Is-7-est
Legtöbbször ilyenkor más is lövi, azért tűnik úgy hogy sokat sebzel
És ahhoz a TD-hez csak alap HE van, a HEAT csak a tüzérségnek, (Hummel, S-51 stb.)
AHEATegy speciális tankelhárító lövedék, azért sokkal magasabb az átütőereje. (ugyebár annál nagyobbat sebzel valakibe tüzérséggel, minél vékonyabb páncélt találsz el. Ezért van, hogy messzi célpontok Hummel-el általában csak egy lövésbe kerülnek, mivel a tank tetejét üti át és maximálisat sebez) -
frame>24
addikt
válasz
Johnny001 #331 üzenetére
Cserébe sokkal pontatlanabb lövéseket lehet leadni. (azt, hogy a "cél is sokkal nagyobb", azt spec. nem értem...)
(#326) Allien: ez tank-típustól függ. A klasszikus light-medium tankokkal az állandóan mozogva lövő taktika a jó, ezekkel meg lehet kerülni a lassabb tank destroyereket (td), self propelled gun-okat (spd), (és gondolom 1-2 mosztralassú heavy tankot is)
Tank desroyerekkel szinte folyton kempelés a bokorban, mert szarul manőverez, de nagyot sebez.
SPG-vel maradni hátul, szintén bújva. Illetve, van aki TD-ként használja, a nagy ágyú miatt. -
belaazallat
addikt
válasz
Johnny001 #319 üzenetére
Hali!
Tegnap csak KoborloHun-ra emlékszem. Őt egy T34-gyel láttam rohangálni. Én most 3601-gyel tolom, ma meg lesz a Tigris. csak 3000Xp kell. De Panther és T44 az, amire gyúrni fogok.
Nekem az a bajom, hogy sok az amatőr. Nem ismerik a tankjuk gyengeségeit, hogy mit nem szabad vele csinálni. Pl hátat fordítani az ellennek. Meg mindenki szemből akarja legyűrni a másikat, ritkán látni mögé kerülést. Másik ami zavar, hogy nem figyelnek a másikra. Több társam tüzelés közben beállt elém, hogy övé legyen az utsó találat. Egy panther-t úgy fenékbe durrantottam 88-assal, hogy 2% HP-je maradt. :S
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Autós topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged