- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- OLED monitor topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
vhw
addikt
A bevétel szerintem nem olyan jelentős tényező, nekem az M43ról lefaragtak 20%-ot, szal mondjuk 10 helyett kapok 8ezret, nekem belefér. Ha betalál a lövések többsége akkor vesztes körnél is kijön legalább a 0.
A tracer az ami odatett nekik, leginkább az új játékosoknak okoz gondot, akik eddig nem is találkoztak ilyesmivel. Lövésük nincs róla mi ez, milyen hatással van rá, és hogy tudná kihasználni. Anno a játék kiadása után, mikor még volt tracer úgy kellett ügyeskedni, hogy ki tudja lőni az ember az ellen artykat, mindenki mozgott lövés után. A törlés óta "felnövekedett" generációnak ez új.
Alig mentünk pár csatát tegnap artyval marked_one-nal, ő ráállat az ellen artyjaira, gond nélkül lövöldözte ki őket sorra. Én mindig is inkább a tankokkal foglalkoztam, hiába mentem odébb minden lövés után még véletlenül sem csapódott gránát a helyemre...
A tracer nélkül fejlődött artysoknak úgy látszik nem tetszik az új helyzet
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest