- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
AlexWolf
senior tag
válasz AlexWolf #10347 üzenetére
Ja és még vegyük azt is hozzá, a legtöbb komoly MMO-nál eleve fizetned kell havidíjat azért, hogy egyáltalán játszhass vele. A WoT pedig ingyen is nyújtja az összes lehetőséget.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
larpi
tag
Nem tudom mi ez a nagy credit hiány, nekem általában az xp kitermelése a problémás, mire kész a következő jármű kifejlesztése, általában a vételár már megvan.
Más:
Az lenne a jó ha a prémiumot órában is lehetne vásárolni. (Pl: 50 vagy 100 órás csomag) -
theiron
csendes tag
válasz Realradical #10349 üzenetére
Persze ezt tudom, de azért egy ilyen játéknál, mint a World of Tanks ez kicsit kevésbé érvényesül. Leülhetsz vele csak a napi duplázásig lenyomni 2-3 kört, meg persze tolhatod egész nap is, de sokaknak erre nincs ideje.
Azért a WoT elsődleges célközönsége nem éppen a 18-20 éven aluli korosztály, hanem ami felette van. Ott pedig már azért van munka, egyetem vagy esetleg a kettő együtt és ezzel arányban a szabadidő is erősen redukálódik. Épp ezért fogják most bevezetni, hogy nem csak prémium előfizut meg prémium lőszert vásárolhatsz, hanem mindenféle teljesen felesleges apróságot is (pl: álcafesték) amiket főleg azok vesznek majd akik nem tudják érdemben kihasználni a prémium előfizetést idő hiányában.
Amúgy meg Tier5-ig eljutni pofonegyszerű prémium és temérdek szabadidő nélkül is. Szerintem ott a legélvezetesebb a játék, sokkal sűrűbben tesz be veled egyszintű tankok közé, szóval érvényesülni is tudsz, szóval aki csak egy jó kis PvP lövöldét akar esti lazulásnak az amúgy sincs motiválva, hogy rohanjon a Tier 10 felé ahol viszont már tényleg el vagy lehetetlenítve, hogy mindenképpen vegyél prémiumot vagy ha nem akkor csak a szopás van vele...
Ezt a fejlesztők is mondták egy interjúban. Még több pénzt akarnak a legfelső három tierben lévő játékosokból kipréselni, mert aki odáig eljut az már alighanem fanatikus és előbb vagy utóbb fog prémiumot vásárolni.
A csirke az oviban, gyerekek a sütőben. Jöhet a megérdemelt pihenés!
-
Realradical
őstag
válasz theiron #10355 üzenetére
Két nap után prémiumot vettem. Fel sem merült, hogy anélkül játsszak, most mit kínozzam magam egy pizza áráért havonta?
Wowoztam elég sokáig, természetesnek is tűnt, hogy fizessek egy MMO-ért. Mondjuk engem a T10 csak azért érdekel, mert úgy nekem fog dolgozni a matchmaking system.Things that try to look like things often do look more like things than things
-
vhw
addikt
válasz theiron #10355 üzenetére
Én köszönöm szépen megvagyok tier9 szinten is prem nélkül, nem is nagyon tervezek premiumot venni
Újabban meg azt csinálom, hogy kis premium tankokkal (M3 Stuart-Valentine) játszok, KV-tól nagyobb tankot soha nem látok velük, pénzt mindig hoznak (gyűjtöm velük a normál tankokhoz), az xp-szerzés meg nem érdekel.
Nem görcsölök azon, hogy egy elcseszett csata után kevés xp-t kapok, és mennyi hiányzik még a következő modulhoz, vagy tankhoz, nem megyek vele minuszba, és nem is kerülök velük 3-4 szinttel magasabb tankok közé."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
theiron
csendes tag
Nekem is. Szerintem kredit kevésbé vészes. Persze aki ész nélkül durrogtatja a drágább lőszereket annak eléggé szívás azt pótolni, de aki taktikázva és ügyesen harcol annak a túlélési esélyei is nagyobbak, illetve a lőszerrel is spórol.
Ellenben XP-t szerezni már nehezebb. Nagyon sok múlik a csapatod teljesítményén is. Én most Tier8-on állok a legnagyobb tankommal és baromi lassú a fejlődés. Szívesebben megyek a Tier5-ös KV-val meg az M4 Shermannal.
A csirke az oviban, gyerekek a sütőben. Jöhet a megérdemelt pihenés!
-
AlexWolf
senior tag
válasz Realradical #10356 üzenetére
Egyetértek.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Hát IS7el nem nagyon lehet keresni még prémmel se most váltottam egy napot.
Ha 1500Xp csak 60Credit akkor el lehet képzelni hogy átlag 700xp mennyit is hoz
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2011. augusztus 30. 12:15:25
Jármű: IS-7
Szerzett tapasztalat: 3 048 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 62 854
bár így hitelesebb lenne↓Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
Paul119
addikt
most beszélgettem az egyik moderátorral a wotban és mondta hogy hamarosan be vezetik remélhetőleg a multi core supportot és úgy nézki kap physX támogatást is a játék, hát kiváncsi vagyok mi lesz belőle
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Paul119
addikt
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz Plutor #10368 üzenetére
Naja, de ha nagy vas volt kiégve előtted, akkor tolhattad...egyszer valami KT állt keresztbe Lakeville-en a középső úton, ketten toltuk felválltva, mozdult is percenként centiket, vége is lett a mecsnek mire sikerült egy kis rést csinálni de elvoltunk vele (megj.: nyertes meccs volt már 2 arty hiányzott azt a többiek játszva elintézték).
=^-^=
-
marked one94
őstag
Na úgyérzem a prémiumra félretett pénzemet gépvásárlásra fogom elkölteni
You'll Never Walk Alone
-
diegho
nagyúr
Én pont most vacilálok, hogy 6850-et vagy GTX460-at vegyek, lehet utóbbi lesz inkább.
-
D.Orion
veterán
Érdekes meglátások vannak. Gondolom azért ti is tudjátok, hogy az általatok felsorolt dolgokat az nvidia által használt technológia nélkül is meg lehet valósítani. Sokkal kisebb erőforrásigénnyel. Nem is értem, hogy eddig miért nem írták bele..
-
GrooveHero
addikt
-
L-e-f-i-e
senior tag
-
Memphis79
aktív tag
Finom jó a 1GB-os 460(pl ami nekem is van ) az tény de ahová nem elég oda már nem 560 hanem 570 kell
Origin:Memphis79HUN
-
diegho
nagyúr
A 6850 ára mondjuk annyira pofátlanul alacsony már, sőt a 6870-é is, hogy tényleg nehéz döntés.
-
Fel
addikt
Múltkor valaki kérdezte, hogy lehet-e telefonon keresztül aranyat venni... Most már úgy látszik igen, de sajna hazánkból még nem működik a dolog. Esetleg abban lehet bízni, hogy később mi is rákerülünk a listára.
-
Paul119
addikt
és ha még nyerünk volnaMegnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
marked one94
őstag
Az lehetséges hogy átlőttem egy tankon úgy hogy nem sebeztem? Mert az előző csatában nyílt terepen megláttam egy t29est rá fordultam ős is rám én lőttem 1.nek és a lövedékem mögötte csapódót be. 1 percig csak néztem ki a fejemből hogy mivan? De mondjuk előtte meg 50m nem találtam el egy kv-3at az is fura volt.
You'll Never Walk Alone
-
diegho
nagyúr
válasz marked one94 #10388 üzenetére
Ez kb olyan amikor 90 fokos szögből BL-9-el lőttem az M6-ra 100m-ről 6szor semmit. 6 lövés, se nem talált be, se nem csapódott be sehová, ping végig 30-50 között, fps 50+.
-
Iron Funeral
őstag
válasz marked one94 #10388 üzenetére
Ghost shellnek hívják a dolgot, nem is olyan régen közvetlen közelről lőttem át egy KV-3 típusú személyiharcgépjárművön az E-100al
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
gainwardgs
veterán
Vki szolhatna a fejlesztőknek h normalizálják az artykat tök jö ugy menni 10 mecsből 5-t h első percbe kilő 1 buzi arty, 1-2 arty még okés nade 6 meg 5 az már sok.
Már az agyamra mennek
-
Paul119
addikt
válasz gainwardgs #10391 üzenetére
szólhatok a kedves úriembernek akivel el diskuráltam ja nem is már jeleztem neki
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Wasp91
aktív tag
válasz gainwardgs #10393 üzenetére
Inkább gyújts egy gyertyát az artykért hogy miattuk nincs kemp a játékban.
Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál
-
vhw
addikt
válasz gainwardgs #10395 üzenetére
Ha ennyire kiakaszt, miért nem te vagy az a med, aki a többieket spotolja?
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
grunge
addikt
válasz diegho #10389 üzenetére
Igen igen. Néha azért ez velem is megtörténik. Tegnap pl Löwével nyomtam és oldalba lőtt egy maus, mire lepattant. Gondolom anyázott rendesen Másik vég az amikor egy IS-3at a szélrózsa minden irányából lőttem, egyszer átment rajta szemből aztán többet sehogy sem...5x pattantam le oldaláról hátáról Löwével..Aztán bekaptam 2 lövést és felgyulladtam, meghaltam..
Tegnap láttam klántársaimmal nyomtad
159 SW 1.9 jtdm <3
-
joergie
őstag
válasz gainwardgs #10395 üzenetére
Én meg azt utálom amikor spottolok, és nem történik semmi, van 3 arty, és talán percenként egy durrogtat oda...
Egymás után 2* én voltam az első kill a körben t44-el ammorack-el. Az azért már eléggé gusztustalan, ráadásul a második szemből volt. Már meg se lepődök rajta.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
diegho
nagyúr
A tőlem kb 25m-re a bokorban álló, de engem lövő Stug-ot miért nem látom? Nem egyszer lőtt rám, hanem 6 szor és mivel a sarokban voltam már szinte a pályán és azt mutatta, hogy frontból jön a sebzés, ezért tuti max 25m-re lehetett, de még csak spotolni se tudtam, nem hogy lőni rá. Ez azért vicces.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest