Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
-
scyllarus
veterán
Elkezdődött a hétvége. T5-6 játszhatatlan.
-
Bingisz
addikt
Wargaming News TV
De rég láttam már Olgát.... -
SgtBradly
csendes tag
Én is szeretnék javítani még a statomon, de mostanában nem nagyon haladok előre.
-
nemeth989
senior tag
válasz
fsb1000 #5092 üzenetére
Köszönöm ezt az átfogó elemzést
Ezt olvasva, akkor marad minden úgy ahogy van. Mondjuk az utóbbi időben lassítottam a tempómon, mert volt egy pár hónapos kihagyásom, azért a stagnálás, amikor hetente max 1-2 csatát toltam, vagy annyit sem, utána elkezdtem megint játszani. Eléggé öngyilkos hajlamú voltam az elején, azért volt az a rontás (meg egy kedves barátom is tolta az accom, aki a bétán játszott vele utoljára), ismét bele kellett rázódnom. Mostanában kicsit lassítottam a tempón, elkezdtem az Angol td-t, mivel elég lassúak, így meggondoltam kell velük játszani, ami pozitívan befolyásolta szerintem a játékomat is, elég sok dmg-t osztok ki mostanában. Leight tankokkal azért nem játszok, mert nincs olyan, amire azt mondom, hogy ez kell nekem, a francia AMX szériát elkezdtem, de nem igazán az én világom. Artykról meg annyit, megvan az S-51, de nem az én világom.Német tank túlsúly meg nem véletlen, beta óta játszok, volt már egy két tank a kezemben, ismerősök accján keresztül stb. és az én saját véleményem szerint a leghasználhatóbb tankok a német tankok. De hozzáteszem saját vélemény
-
fsb1000
nagyúr
válasz
nemeth989 #5085 üzenetére
Szerintem nagyon szép eredményeid vannak 5360 csatával. A 6,6 átlagtierhez képest is jók a részeredmények, csak a sebzés marad el a great-től. Az effet a spot hiánya rontja le a WN6-hoz képest.
Szerintem ilyen magas eff esetén az a gyenge láncszem. Általánosságban 1.0 főlé kéne hozni, de gondolom épp a játéksítusod miatt ilyen alacsony 0.87. Ami önmagában nem baj, de fontos paramétere az effnek.Szerintem a sebzésen is kéne javítani 5-10%-ot (az 5% reális), mert egy ilyen jó játékosnak illik elérnie a 200dmg/csata/lvl szintet (most csak 170). A kill/csata érték elég magas de az is fog felmenni a sebzéssel 2-3%-ot. Ezzel együtt a spottot fel kéne nyomni 1,2-1,3 közé és máris 1500-as effed lenne.
Persze lehet ez nem fog menni, mert ahhoz a köv 5.000 csatában 1,6-1,7-et kéne spottolj, ami csak spotter tankkal, vagy öngyilkos előrenyomulások gyakoribb alkalmazásával lehet elérni könnyedén.
Ha ez nem megy, akkor is kéne az 1.0 spot, de ez esetben az 1500 effhez az is kell, hogy legalább 8-8%-ot javíts a sebzésen és a killen.Összefoglalva, ha az 1500-as effi elérése a cél:
Vagy nagyon ráhajtasz a spottolásra, miközben kicsit növeled a sebzést és a killt - ez szerintem alapvető stilus és tankváltással jár
Vagy játszol ahogy eddig, de tudatossabban hajtasz a sebzés/kill párosra, miközben néha spottolgatsz is kicsit.A csataszámod még nem túl magas, nem nehéz változtatni, de minimum 2-3K csatába biztos beletellik majd.
Érdemes? Én nem tudom.... az effit lassan kiszorítja a WN6, mert az XVM azt favorizálja.***
Mindezeket alátámasztják más stat oldalak, illetve a Noobméterből kiolvasható az utolsó 1000 csatádban csökkent az effed, a PlanetWot azt mutatja hogy tavaly 6 hónapig stagnáltál, aztán decemberben volt egy visszaesés eff tekintetében. Vajon mi történt? Akkor alltál át t8 tankokra? (kivéve type59)
A kördiagrammokból én arra következtetnék, hogy az effidet visszahúzza a 8-as tankok erőltetése, alig van light tankos tapasztalatod, az artyk nem szeretnek, mert keveset artyztál ez a t8 csatáidat nehezíti.
Német tankokkal játszol leginkább ami szinten lehet hátrány... és a TD túlsúly magyarázza miért nincs elég spottod. -
scyllarus
veterán
válasz
AMD Power #5066 üzenetére
A Matilda uralja a saját tierjét, nagyobb ellenfelekkel szemben problémás valóban. Az a fontos, hogy NE rakd fel rá a nagy ágyúkat, a QF 2-pdr Mk. X-B-t kell használni rajta. Kicsi alfa (55), de nagyon nagy pen (122 T4-ben) és eszméletlen ROF (28.67) mellett pontos is. Top Gunok ömlenek vele, de 7-8 killek is lesznek szép számmal, Acélfalak és Szárnysegédek mellett. Körbe 70mm-es páncél, T4-ben csak a Hetzer és a kínai Stuart lövi át. Teszel rá töltésgyorsítót, és egy halálos golyószóró lesz belőle, ami mindent átlő.
A trükkje az, hogy jó irányba indulj vele, mert lassú, T5-6-ban rejtegetni kell, mert nem tud elmenekülni. De KV-1-et is szedtem már szét vele, nem egyszer. -
Patrick76496
őstag
-
Dobi 562
addikt
Előbb érdekes élményem volt. VK3601H-t lövök AMX 50 100-al, szemből. 1 lövedék mellé, 1 átütött, 2 lepattant és közben még belemászott a saját panther II-esünk is a tűzvonalamba és lepattantam róla is hátulról!
Úgy tűnik körmére kell néznem ezeknek a frenszia technikusoknak, mert lejárt szavatosságú revolvertátat pakoltak a tankomba.
-
Patrick76496
őstag
Valaki 53% vagy afeletti win rate-el rendelkező szakasz holnap délutántól? T4-T10-ig sok mindenem van, de a fő célpont most a T4-es VK. Szeretnék végre nyerni is, plusz ha valami orbitális nagy hülyeséget csinálok, akkor szóljon rám valaki, mostanában egy 40%-os szintjén érzem magam.
-
-
jahrn
senior tag
válasz
Steelheart2 #5076 üzenetére
Sry, a magam reszerol fogalmam nincs h XVM mit ir ki, nem hasznalom. Azt gondoltam h WN6 hiszen ez az elfogadottabb.
-
jahrn
senior tag
válasz
Steelheart2 #5074 üzenetére
Talan az motivalja h az EU szeron 68-ik a lejatszott csatak szama alapjan? Az mondjuk latszik h nem szarozik es megy elore mint a kanos vaddiszno
Amugy ezekrol a WN6 szamokrol: jo veluk tisztaban lenni, de tul nagy jelentoseget sem kell tulajdonitani nekik. Elvileg a WN6 (meg WN7) alapjan elit (sry, unikum) jatekos vagyok, ennek ellenere max jonak tartom magamat. -
Steelheart2
őstag
Az ellen top tankját szerintetek mi motiválja a játékban?
És még 10es tankjai is vannak.PRZEMO59 -
-
bullseye
addikt
-
fsb1000
nagyúr
Innen: http://www.wotdb.info/
Megyek Matildázni egyet, ha valakinek van kedve hívjon szakaszba Matildával.. Mindig EU1
Váltótank Loltraki vagy Pz2_C lesz -
bullseye
addikt
Akkora meccsem volt Westfield-en! végére maradt 3-3 arty, ellennél a T10 Foch TD, nálunk IS7 és én AXMia 48 vagy mivel. Szépen levadásztuk egymás artijait (én kaptam egy szépet S51-től...). Maradt az IS7 1000+ HP, Foch 500+ HP és én 300 HP. Ők 1600+ WN6-tal, én a magam kis vackával. És 7 perc. Elkezdtem foglalni, hogy majd odajön az ellen. IS7 azt mondta ne, mert nem jó. Gondoltam ilyen eff különbséggel biztos igaza van.... találgathattok, mi történt. Mi körbementünk óvatosan az egyik irányban, ő a másikban, nem is láttuk egymást, draw.Túl okosak voltunk
-
kirjak
aktív tag
válasz
Steelheart2 #5035 üzenetére
Igen csak driver probléma volt
-
Dr_Syrex
senior tag
-
AMD Power
titán
Nekem ez a Matilda eddig nagy csalódás.
-
scyllarus
veterán
válasz
Steelheart2 #5019 üzenetére
A T-34 egy istenkirálycsászár tank. Megéri megvenni, alapból is élvezetes és megéri, most meg pláne. Én is visszavettem tegnap mind2-őt. A sima elit volt már, most 75%-os srácokkal is élvezet vele menni. A 4-5. csatában jött a Top Gun is vele. Imádom nagyon. Olcsó javítani és szépen is hoz. Az 57mm-es ZiS meg nagyon jó kis gun, gyors, pontos, nagy pen. Csak a kis alfa a probléma, de ez egy fürge meddel nem olyan nagy gáz.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #5050 üzenetére
Jaja, kb ők is menjenek a...
Ha tényleg annyira jó, akkor lehet én is kipróbálom, úgy is kifejlesztek majdnem minden tankot elitre, amit elkezdek. Bár engem az az ág annyira nem érdekel (a Leopard-os), a VK3002-t is csak megvettem és eladtam 8.5-ben. Én ma azzal fejeztem be a napot, hogy a 2001D-t vettem meg. Mentem egy gyakorlót vele, így stock-on eléggé lomha. Majd meglátjuk milyen lesz fullosan, ha nagyon rossz, akkor inkább a 3001-essel indulok a versenyen.
Inkább letöröltem az XVM-et, mivel még kis tier-ben sem ment mellette a játék, plusz még mindig lassítja a játékot. Elegem lett a T9-ből, gondoltam megyek Type-ozni. Múltkor panaszkodott valaki az on topikban, hogy biztos megint buffolták, nagyon OP. Pedig egyáltalán nem az. Mostanában alig pattan a 181 pen a másik Type-okról, amikor rájuk viszem, mindig zöld a célkereszt.
Nem tudom csináltak-é vele valamit. Piszok lassan céloz, pontatlan, maga a tank sem fürge. Gondoltam pakolok bele 10% bónuszt adó kaját, egy kör erejéig bírta (3500+ dmg). Aztán elkezdtem a kis PzIIG-vel játszani és eszembe jutott, hogy T-34 a hónap tankja.
Emlékeztem, hogy a Type T-34 nekem nagy kedvenc volt és anno hasonlítgattam is őket: A szovjet egy cseppet jobb. Megvettem, most már ezzel fogok farmolni a Type 59 helyett.
Legalábbis egy kis ideig, ez a gép nagyon adja.
-
Imilenni
addikt
válasz
Patrick76496 #5046 üzenetére
A múltkor énis találkoztam egy EFE-s játékossal (IS-3-al volt)..a beforgatott Tiger II-met 2x gyújtotta fel, úgy hogy mindössze a lánctalpat lőtte O.o
-
bullseye
addikt
Én is hatalmas sikerekről számolhatok be, 3 pontot javult a Wn6-om az elmúlt kb. 1 hónapban. Még 7-8 hónap és Good player leszek
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5048 üzenetére
322, HAMI, PTS, KAZNA, PANDA, őket is nyugodtan ide lehet sorolni, mert nagyon jó játékosállománnyal rendelkeznek.
Én most az új 6-os tank a 3001D személyében leltem új kedvencre. Aztán még a délután folyamán felszerelem a felderítő panthert, amiről eddig csak rosszat hallottam de nekem tesz szerveren tetszett.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #5047 üzenetére
Épp azért raktam fel, hogy csata után ne kelljen nézegetni, melyik csapattársam milyen hülye, stb. Az ilyen komolyabb klánneveket ismerem, ezekről alapból tudom, hogy tartani "kell". EFE, OM, CSA, UNICA, EPIC mind töröljék le a játékot.
Inkább elkezdek kis tier-ben játszani, elindulok a VK2001 felé, úgy is kell az E-50M + a verseny miatt is.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5046 üzenetére
Vagy megtanulod feldolgozni, hogy az ellenfélhez is kerülnek unicum játékosok, vagy ne használj xvm-et.
Mostanság nekem is megváltozott a játékhoz való hozzáállásom, nem görcsölök annyit a játékban tapasztalt butaságokon és így jobban élvezem az egészet.
-
Patrick76496
őstag
Felraktam az XVM-et, ebben a csatában nem lett volna rá szükségem:
Ezekre a szájbabaszott EFE-sekre nem hat a random faktor, vagy mi? Conqueror alig célzott rám több szár méterről és gond nélkül eltalált, átütött és sebzett (nem 0 dmg!).
Ez lett a végeredény:
Az ilyen mit képzel magáról? Ez normális? A másik meg, hogy ezek a játékosok mindig az ellenségnél vannak, egyik nap pl 3 UNICA-ssal találkoztam, persze nem a saját csapatomban. A T-54-et 3 lövésből egyszer ütöttem át a hull-on, nem volt hozzám képest rossz szögben, Tier 10-es gun rulez. Ha egy EFE-s teljesen véletlen még hozzánk is kerül, az nagy valószínűséggel egyedül van.
-
bullseye
addikt
válasz
fsb1000 #5043 üzenetére
Vagy simán ez: http://wot-news.com/stat/calc/en/eu
-
fsb1000
nagyúr
válasz
[HUN]Dani #5042 üzenetére
http://wot-news.com/stat/calc/en/ru
Váltsd át EU-ra
-
-
Patrick76496
őstag
Ma a matchmaker vicces kedvében volt:
(1.) (2.)Egy kis 10 éves gyerek, aki jót érez. Csatája sincs még, kíváncsi vagyok, hogy talált rám.
Kicsit kezd már idegesítő lenni az arty nagy tier-ben, nagyon pofátlanok. Bírom, hogy már egy szimpla 47%-os pléjer is képes 5 ezret sebezni 7-es arty-val. Gondolom azért van ilyen sok SPG, mert aki normál tankkal nem tud játszani, az ezzel szeretné szopatni a játékostársait. Sajnos nagy részüknek megy is. Éppen ezért arty-zok én is, AMX13F3AM tank ász:
ű
(#5034) Imilenni: Én imádom amikor a német szarok elégnek.
Öröm nézni amikor a, full hp-s Jagdtiger 1 lövés szemből M103-mal, mert lángra kap. Meg az a Tiger H, akitől először 1000 hp-t kap le az F3 arty-m.
-
Steelheart2
őstag
válasz
robogo81 #5024 üzenetére
SZia.Ha érdekel az én véleményem is,akkor én álcahálot,periszkopot és töltésgyorsitot raktam rá.Nekem nagyon megfelel igy.A soförnek kuplungégetés 100% on és nagyon fürgén mozog TD-hez képes.
(#5031) kirjak
Nekem is 7770 es kártyám van,de nem tapasztaltam vele semmi hibát.13.4es driver van fennt. -
KaYaK
tag
ehhez kell még valamint hozzátenni? lehet a klán nem ilyen de azért mégis
Jahh és ráadásul előzmény nélkül! -
kirjak
aktív tag
válasz
Tomi0703 #5030 üzenetére
Ainek HD7770 es kártyája van és a gyári telepítővel használja Win7 64 bit mellett az sürgősen telepítse fel ezt a 3 programot !
Kiküszöböl minden hibát + fps növekedést fog tapasztalni !
Remélem segíthettem másoknak is!
-
Dobi 562
addikt
válasz
Imilenni #5027 üzenetére
Ez lehet, hogy az akar lenni?
Q: Why are replacement premium tanks for the Chinese Type 59 and WZ-111 being created as opposed to placing them back in (or implemented on other servers)?
A: Type 59 was removed from the sales, because for a premium tank, it was overpowered (it was as good as a regular tank). WZ-111 is scheduled to remain exclusive on Chinese server. Both will be replaced by a proper heavy and medium hightier vehicle (the heavy tank was named "112" and it's possible it will appear in 8.7. Nothing is known of the medium tank.
-
Imilenni
addikt
Bullshit terjeng néhány helyen...hogy a Type 59 (a prémium) megvehető lessz 7.-én.
Valaki tudná nekem linkelni azt, ahol levan írva hogy SOHA többé nem lehet majd megvenni a Typeot?..csak megnyerni. -
robogo81
senior tag
Sziasztok. A Stugra érdemes rakni a ventit?
Tudom számít,de mivel td,az álcaháló vagy a periszkóp/távcső közül kéne választani(a töltés gyorsítót nem szívesen venném le). -
kirjak
aktív tag
Az új HD7770-es kártya megvétele óta továbbra is fenn áll az a probléma hogy villognak a visszaszámlálás közben a fák tankok stb. mi lehet ennek az oka?
Van valahol a prohardveren olyan rész ahol ezzel foglalkoznak?
Lehet ezt a problémát valahogy diagnosztizálni? -
Gaz 78
aktív tag
válasz
fsb1000 #5010 üzenetére
Ahogy mondod!
Ezt a gépet még 2010-ben vettem,akkor volt 1 éves.Még 1 évig volt rá gyári DELL garancia,de elvesztette a gariát mert raktam bele egy videokártyát - korábban említett Radeon-t!
Anno a gép 45e Ft-ba került + ajándék Win XP SP3,ma már monitorral együtt lehet venni egy ilyen Dell Optiplex 760-ast.
...85Hz-en megy 1024x768-ban,ez a max frekije a monitornakkirjak : Köszi, kipróbálom!
-
Steelheart2
őstag
Van valakinek tapasztalata a T-34 el?Az lessz május honap tankja.Érdemes megvenni?Ki van fejlesztve.Bár megfogadtam,hogy TD-zni fogok csak,de ha jol lehet vele kreditet farmolni,akkor megveszem.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
bullseye #5016 üzenetére
A WoT a PC-k nagy százalékéban CPU limites. Egy magot 95-99%-osan terhel.
Ezért a CPU tuning ez esetben majdnem arányosan növelheti az fps-t.Ott ahol az erőforrás korlát megoszlik, nyilván az általad leírt módon van összefüggés a tuning és a játékban jelentkező eredménye között.
-
Arpee78
senior tag
Ért valaki az Androidhoz?
Van egy alkalmazás amit kipróbálnék. Nincs androidos eszközöm, ezért egy Bluestacks nevű emulátorral próbálkozok. Rendben működik, csak a szövegmező helyén egy fehér téglalap van. Próbáltam nyelvet váltani, de javult meg.
-
bullseye
addikt
Szerintem csak akkor érdemes húzni a rendszert, ha vagy a húzást magát szereted, vagy egy kedvenc játékodat nem tudod megfelelő sebességgel futtatni (és nem akarod vagy nem tudod tovább visszavenni a grafikát...). Ellenkező esetben kevés értelme van, mert a százalékos növekedés nem megy át egy az egybe a rendszerteljesítménybe, csak ha mindent sikerül gyorsítani, viszont több alkatrészt is stresszelhet, nem csak a processzort. És persze húzott gépen sosem tudhatod, hogy egy rendszerhiba sima szoftveres gond, vagy éppen a gép készül felrobbanni
-
-
fsb1000
nagyúr
Ez is lehet megoldás, mert 1-2 ezer forintért lehet venni hagyományos CRT-ket.
Sőt olyat is ami jó minőségű 19" és 75 HZ-et is tud (ez fontos lehet, ha nem LCD)
A te konfigod meg összedobható 30-40K körül egy jobb táppal. Esetleg egy kis tuning a CPU-nak, hogy menjen 2,6-2,8GhZ körül.
Szóval nem kell vagyonokat költeni WoT-os gépre, bár az igaz hogy 2 éve sokkal kevesebb volt a hardver igénye. Asszem nekem ment integrált VGA-val is. Meg közepes P4-es gépen is.
Aztán szép lassan beépültek a dizájn elemek... -
Gaz 78
aktív tag
Nekem hagyományos 17 colos CRT monitorom van.1024x768-ban játszom.
Szerényebb mint a többieké
Minden be van kapcsolva ill. maxon van,amit normal grafikánál engedélyez a játék,kivéve a speciális efektek sniper mod-ban,és a lánctalp efekt mert az engem zavart :/
Intel® Core™2 Duo E6550 Proci
(4M Cache, 2.33 GHz, 1333 MHz FSB),2 Gb ram és egy HD 5450-es Radeon kártya 1 gb ram-mal
Arty-val 110 fps,tankokkal 50-60 fps-t biztosít nekem ez a rendszer.Meg vagyok vele elégedve..nincs teljesítmény csökkenés ha bokor mögül lövök,ill. ha épp becsapódik mellettem egy lövedék és porzik a táj körülöttem
. -
robogo81
senior tag
válasz
[HUN]Dani #5006 üzenetére
A monitoron mindig a natív felbontás a legszebb,a kisebbek mindig homályosabbak tűnnek.
A monitorom 1680x1050 tud,a wot. max látótávval, vegyes beállításokkal(főbb látványos,de belassító effektek levétele,alap árnyék,látótáv javító mód,ami tisztítja a látótávot),50-60 fps-al fut,kivéve amikor a lemingtrain megindul 1 felé,és felverik a port,de az összes extrát nem akarom kikapcsolni,de 30 alá nem szokott menni. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
fsb1000 #5000 üzenetére
Nekem ugyanilyen procim van, ugyanígy 2gb rammal, mellettük egy sapphire hd4670. Látótáv magas, többi beállítás közepes és alacsony, átlag 25-35fps, de sajnos vannak olyan esetek amikor pl. porzik minden akkor lemegy 15-17-re..na az már kissé gáz. Talán lehetne több is, ha nem 1920*1080 felbontáson játszanék, de én minden játékot a legnagyobb felbontáson játszom, szerintem így a menő. Egyébként csúnya is lesz a kép, ha egy 61 centis monitoron pl. 1280*1024 felbontáson játszanék valamit is.. Tervezek nyáron vásárolni egy erős gamer konfigot, de addig jó ez.
(#5004) patrikgtaivs:
-
fsb1000
nagyúr
Az én gépem nem a WoT-hoz van méretezve. De szívesen leírom hogy X összegből mit érdemes összeválogatni.
Én azt gondolom, hogy a megfelelő játékélményhez el kéne érni WoT-ban az átlagos 40fps-t max látótávval és közepes beállításokkal. Nem kell teljes képernyőn játszani elég a Windowed 1440x900-as felbontás, de talán még az 1280x800 is elég lehet. Ehhez elég egy közepes teljesítményű PC is.
Egyébként a "nagyobb" gépek előnye, hogy a VSync-et bekapcsolva szinte minden pályán fix 60fps-el lehet játszani elég magas beállításokkal, miközben a VGA kihasználtsága csak 30-40%-os és a GPU 1-es magjának a terheltsége sem éri el a 60-70%-ot.
Ennek következménye a kisebb fogyasztás, abszolut akadásmentes játék, de főleg az hogy zajtalanul működik a gép, mert nem pörögnek fel a ventik, nem melegednek az alkatrészek. -
Magany
tag
válasz
fsb1000 #5000 üzenetére
Mondjuk vehetnenk alapnak a te gepedet? Erdekelne hogy mit kell elernem a jatekelmenyhez.....Van egy ket ismerosom akit megbizhatnak az epitesel, sot az egyik nagyon benne van a dolgokban.... Nem gondolkodom tovabb laptpban, egyszeruen nem tudom fejleszteni mert minden adott. Csak addig fogom kinozni a sajatomat a jatekkal mig szukseges, azthiszem kell egy asztali gep!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest