Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Baltazár123

őstag

válasz HellGreg #263426 üzenetére

Mondjuk ebben van igazság, ha már megcsinálták a WTR-t, akkor legalább kipróbálhatnák, hogy milyen lenne úgy a játék, hogy azt is használják. Nem tudom pontosan, de valószínűleg mióta a ruszki meg ukrán állatok rászabadultak az EU szerverekre nagy számban az oroszokkal való szakítás után, mert előtte főleg ott játszottak, észrevehető lett a változás az agyatlan rush irányába. Ezeket nem érdekli a taktikus játék, csak a nyomjuk, rush. Megy a horda és egyre többen átveszik ezt a stílust.

Az amcsi pályán is vagyok Maus-al, bemennék a városba, de látom egyedül, wtf? a többi nehéz, élen egy ukrán is7 szakasszal mennek a dombos részen, mint állat és bele az ellenfél csapdájába. Mindegy snipeoltam kicsit az egérkével a piros vonalnál, gondolom elküldtek a halál f.szára, de most már ki van kapcsolva a chatem egy jó ideje. a pittyegésekből gondoltam :) azt sajnos nem tudom kikapcsolni. Ha 2-3 ilyen csata van egymás után, akkor én abba is hagyom arra napra, nem erőltetem. Most inkább tolom a hogwartsot, sokkal több szórakozást ad ilyenkor. Néha meg egész jó a WoT is.

Egyébként meg nem fognak ezek semmit se csinálni, csak f.ssák ki a prém és egyéb tankokat, meg néha csinálnak egy új pályát. Látod a sok sírás ellenére mégis hegy mennyiségű ládát vesznek rengetegen. A WG ebből azt látja, hogy jó az irány és nem kell változtatni.

Új hozzászólás Aktív témák