- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Malibutomi
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Enzolord #154 üzenetére
Még nincs, de majd lesz valszeg, az MM balansz az egyik leguccsó fázis (ha jól emlékszem a wotban is így volt). Most még olyan meccsek is vannak, mikor az egyik csapat több hajóból áll, cserébe a másiknál jobb az eloszlás.
Más: ez a St. Louis tényleg nem egyszerű jószág, gyakorlatilag tartósan tűz alatt lehet tartani vele egy egész oldalt, tegnap mentem vele több meccset, hogy meglegyen a Langley, egy Nicholas rombolót úgy beaprítottam AP-val, hogy öröm volt nézni.
-
Flatron710
tag
válasz
Enzolord #136 üzenetére
Valami olyasmi volt, hogy 100 csatát kellett tolni, talán csak az alfában. Pontosan nem tudom, hogy mi alapján kategorizálták a kompenzáció mértékét. Öcsém pl. volt a hétvégi teszten és kapott is talán 1.000.000 kreditet és 50.000 tp-t.
Nekem az alfa miatt adtak 150.000 tp-t és 5 milka kreditet. ( így nagyjából folytattam ott, ahol abbahagytam)
-
joergie
őstag
Nekem tetszett. Tele van akcióval, az első 3 perc mondjuk tényleg unalmas, de arra van az "auto drive in"
Mondjuk most pont találtam egy olyan tankot woton amitől kb minden második csatában a szívem kiugrik a helyéről, nagyon izgalmas(és hát miért játszunk, ha nem ezért). Na a hajós nem ilyen intenzitású, de folyamatosan lefoglal. nem egy dögunalom minden egyes csata, pedig gyakran elhúzódik negyed órára. Masszív időgyilkos, az biztos
-
fsb1000
nagyúr
Én nem várok nagy hasonlóságot.
Egy jól játszható csatahajós játékot szeretnék.
Ahol dominál az egyéni taktika, és a reflexek kevésbé. Remélem lassúbb lesz a játékmenet, lesz idő átgondolni merre hogyan. A WoT sem túl gyors (mint pl. a CoD), de néha már automatán csinálok dolgokat, és fáraszt ha koncentrálni kell.
Valamennyire számítana az élethűség is, de nyilván nem lesznek azonnal elsüllyeszthetőek a hajók.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest