Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KaLeun

    senior tag

    válasz FoxiestFox #54819 üzenetére

    A valóságban eltekintve Foxitól és az állítólagos Szent Grál lovagjaiként élő "ismerőseitől", még az egykori kompetitív játékosok is a lehető legOPébb és broken szarokkal játszanak és diveznek. Hogy, hogy nem pont azokkal a hajókkal amelyek ki vannak tiltva a King of the Sea-ből beleértve a CV-ket és a tengeralattjárókat.

    Ráadásul mindenféle lovagi erényt félretéve rendszeresen, megy a syncdrop. Aki nem tudná mi a syncdrop, akkor valamilyen platformon keresztül egyeztetve egyszerre mennek a csatába, szerencsés esetben gyakorlatilag egy kláncsatát vagy akár egy King of the Sea-t játszhatsz szólóban a jelenlegi legjobb klán ellen. Természetesen ha nekik úgy tetszik a te oldaladon lévők lelkiismeretfurdalás nélkül dobják a csatát, hogy másikak xp-t és kreditet farmoljanak. Ha azt hinnéd, hogy majd a WG rendet tesz akkor tévedsz, hiszen szerintük ez nem történt meg amig nem igazolható... Sok sikert az igazoláshoz, nekem replay és képek birtokában sem sikerült, egy egyértelműen eldobott és kifarmolt csata estén sem.

    Akinek kétsége van, tegyen fel egy módot és láthatja, hogy valójában ezen valakik 20-ból 19 esetben nem Montival fognak menni. Fokozott esély van a találkozásra a King of the Sea esetén, mint kb. 2-3 hete.

    Persze van az, hogy valamelyikük megy egy-két kört egy régi vacakkal, de rendszeresen ilyen játékos az kb. annyira ritka mint a WoT-ban Diego. És hát Foxi nem egy Diego, a szavahihetősége főként...

    Cila

Új hozzászólás Aktív témák