Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sith7

    nagyúr

    válasz FoxiestFox #45072 üzenetére

    Nem én akartam, hogy ilyen legyen a játék, de jelen esetben nem lehet mit tenni, és ne mond meg nekem milyen fórumot látogassak, és milyent ne.

    Ez a fórum a te homokozód lett, meg a követőidé, de le merem fogadni, és most direkt kis számot fogok írni , a fórumozok 70 % - nak van CV a kikötőben, és játszik is vele, csak nem meri felvállalni, mert a lilamindenttudófoxi leharapja a fejét, és most már ott tartunk, hogy emberiség ellen elkövetett bűncselekménynek számít, ha valaki CV - vel mer játszani.

    70 ... minimum 70 % - a játszik vele, ha másért nem dacból, hogy akkor most én is megdobok valakit.

    LK
    Gondolom nem hiszed el, ha azt mondom én is szoktam segíteni a cap - t az általad is vázolt módon.

    A meccs elején padlógáz, derítés merre jönnek, mennek az enemy hajók, majd visszakanyar, és nézem melyik cap - re megy DD, és megyek oda. Nem egyszer volt, hogy az enemy CV is ezt csinálta, és így a 2 vadászraj szépen aprította egymás, miközben én/mi a kör szélén vártunk, és figyeltük az enemy DD - t. Itt az tudott foglalni, aki tökösebb volt, és bevállalta.

    És igen, ha DD - t látok , akkor azt támadom ezerrel, mert foglal, spotol, megtorpedózza a saját csapatom hajóit, átjön a vonalakon, megkeres, és megpróbál elsüllyeszteni.

    kaptam két + karmát a csapattól,
    Grat

Új hozzászólás Aktív témák