-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzuperBandee
csendes tag
válasz
SzuperBandee #7343 üzenetére
Már nem írja.. Faca. Mitől javult meg nem tudom.
Köszi a segítséget! -
SzuperBandee
csendes tag
Szia!
Köszi a tippet. Sikerült.
Viszont egy másik hiba jött:
"A REST API HIBÁT GENERÁT.
A REST API egy módja annak ahogy a WordPress maga és más alkalmazások kommunikálnak a szerverrel. Egy példa erre a blokkszerkesztő képernyője, ami ezt használja arra hogy megjelenítse és mentse a bejegyzéseit és oldalait.
A REST API lekérdezés nem sikerült egy hiba miatt.
Hiba: cURL error 28: Operation timed out after 10001 milliseconds with 0 bytes received (http_request_failed)"
Ezzel mit tudok csinálni? Meg van, hogy melyik pluginok generálják. Valójában bármelyik API-s pluginra ezt írja. Viszont minden pluginem a legújabb verzió? Akkor miért írja ezt és hogyan tudom javítani? -
SzuperBandee
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó topikba írom-e a kérdésemet, de lenne egy problémám a wordpressel kapcsolatban, amihez kérdezni szeretném a hozzáértőket.
Először is jelezném, hogy én alaphangon értek a wordpresshez, (tehát semennyire).
A wordpress beállítások felületen a "webhely egészségi állapota" mező 5 kritikus hibát talált, amit nem tudok kijavítani. Csatoltam a képet róluk.
Első: "egy aktív php munkamenetet találtunk". Szerver oldalon próbáltam a php beállítást 7.4 illetve 8.0 verzióra állítani, de nem segített a problémámon. Ugyanúgy kiírja. Viszont a függvénybe belenyúlni.. passz..
A többi hibákat amiket talált.. Halvány lila gőzöm nincs mit kezdjek velük.
Én programozási ismeretek hiányában tudok segíteni azon, hogy a hibák eltűnjenek? Vagy esélytelen?
Segítséget előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest