Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Az lényegtelen, hogy be van-e kapcsolva vagy nincs, ha van benne biztonsági rés, akkor azt bárki kihasználhatja az aktiválási állapotától függetlenül is. Ezért is szoktam mindig azt mondani, hogy ami szükségtelen, azt töröljük inkább, csak az legyen fenn, ami tényleg fontos.
-
adatfalo
senior tag
Nagyon sok ilyen plugin létezik. Role, User Role vagy Membership plugin néven kereshetsz rájuk, én több ilyet is használok, de a Role Scoper-el akár minden különálló postban megmondhatod egyenként, hogy ki láthassa (lepontozását annyira nem értem, lehet mert nem a legszebb, nekem eddig mindenhol működött).
-
spiritex
veterán
Próbáld ki ezeket:
Ha az adott file a szerveren van:
< a href = "file://///szerver-nev/konyvtar/file.txt">file< / a >Ha az adott file a C meghajtódon van:
< a href = "file://///localhost/c:/file.txt">file< / a >Ha pedig az adott file egy másik gépen van, amit pl. Bela-nak hívnak, és van rajta egy Bela_megosztas nevű megosztott konyvtár, akkor:
< a href = "file://///Bela/Bela_megosztas/file.txt">file< / a >
Új hozzászólás Aktív témák
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- OTP Bank topic
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1 humoros
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest