-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Az lényegtelen, hogy be van-e kapcsolva vagy nincs, ha van benne biztonsági rés, akkor azt bárki kihasználhatja az aktiválási állapotától függetlenül is. Ezért is szoktam mindig azt mondani, hogy ami szükségtelen, azt töröljük inkább, csak az legyen fenn, ami tényleg fontos.
-
adatfalo
senior tag
Nagyon sok ilyen plugin létezik. Role, User Role vagy Membership plugin néven kereshetsz rájuk, én több ilyet is használok, de a Role Scoper-el akár minden különálló postban megmondhatod egyenként, hogy ki láthassa (lepontozását annyira nem értem, lehet mert nem a legszebb, nekem eddig mindenhol működött).
-
spiritex
veterán
Próbáld ki ezeket:
Ha az adott file a szerveren van:
< a href = "file://///szerver-nev/konyvtar/file.txt">file< / a >Ha az adott file a C meghajtódon van:
< a href = "file://///localhost/c:/file.txt">file< / a >Ha pedig az adott file egy másik gépen van, amit pl. Bela-nak hívnak, és van rajta egy Bela_megosztas nevű megosztott konyvtár, akkor:
< a href = "file://///Bela/Bela_megosztas/file.txt">file< / a >
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest