Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Én még csak ismerkedem a WP-vel, de én így csinálnám:
A Média hozzáadása-kor a megnyíló Mediatár ablak jobb oldalán alul a Hivatkozás-nál NE a Média fájl legyen megadva, hanem az Egyik sem. Ha így van beillesztve a kép, akkor rákattintva nem nyílik meg, azaz nem nagyítja ki a képet.
Ha azt akarod, hogy a képre kattintva a cikk jelenjen meg, akkor, Grafikus módnál, ki kel jelölni a képet és hivatkozást (cikk elérhetőségét) kell adni neki.Ui.
Persze lehet, hogy van egyszerűbb vagy jobb megoldás is, de mint írtam én még csak ismerkedek a WP-vel és másfajta megoldást még nem ismerek. -
The DJ
addikt
Három dolog lehet:
- Lehet, hogy kikapcsolható a téma beállításaiban (át kell nézni a menüpontokat (ha vannak))
- Lehet, hogy telepítettél egy Lightbox (és társai) plugint ami automatikusan nagyítja a képeket kattintásra (kikapcsolni a plugineket, megnézni megjavul-e)
- A téma lett ilyen hülyén megírva. Ebben az esetben meg kell keresni az ide vonatkozó PHP fájlt és abban kell módosításokat végrehajtani. Így látatlanban ezzel sem sokat tudok segíteni, viszont nem egy nagy feladat. Minimális PHP és HTML tudás kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-6GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- Vegyes Retro Nintendo / Sega Játékok
- Bomba ár! Asus X555LA - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest