Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fél tucat profilt kapott az új Arc meghajtó
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Én még csak ismerkedem a WP-vel, de én így csinálnám:
A Média hozzáadása-kor a megnyíló Mediatár ablak jobb oldalán alul a Hivatkozás-nál NE a Média fájl legyen megadva, hanem az Egyik sem. Ha így van beillesztve a kép, akkor rákattintva nem nyílik meg, azaz nem nagyítja ki a képet.
Ha azt akarod, hogy a képre kattintva a cikk jelenjen meg, akkor, Grafikus módnál, ki kel jelölni a képet és hivatkozást (cikk elérhetőségét) kell adni neki.Ui.
Persze lehet, hogy van egyszerűbb vagy jobb megoldás is, de mint írtam én még csak ismerkedek a WP-vel és másfajta megoldást még nem ismerek.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- Jamo S 805 front hangfal+ center
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő