- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Plazma TV topic
- Raspberry Pi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
A Divi önmagában tök jó és tetszik nekem is, próbálgattam én is nemrég. De a magazin stílust nem olyan egyszerű összerakni vele, illetve erre adtak ki külön egy témát - ahhoz viszont nincs kódom venni meg már vettem témát amit használok és szeretem azt is. Szóval a Divi jó dolog csak nem mindenhez és meg kell találni webshopként hogy kell összesakkozni (így láttam meg jó pár helyen, hogy a Woocommerce-t ajánlják).
Emlékeim szerint vannak demó cuccok a Prestában, de amúgy nagyon adja magát. Nekem az volt az első webshop motor a kezeim között és simán megoldottam mindent amit szerettem volna, pár nap próbálgatás után. Ezek a cuccok azért eléggé felhasználóbarátra vannak hangolva, csak akkor kell komolyabb html/CSS és egyéb programozói tudás ha mélyebben bele akarsz nyúlni. Amit ugye vagy megtanulsz magad, vagy kiadod fejlesztőnek és pénzért megcsinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest