- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm a részletes választ.
ott valami nagyon nem oké
Még most tanulom ezt az egészet, szóval elhiheted, még nagyon sok minden nem oké.Az SSL-plugint azért használtam végül, mert ahány helyen csak néztem, hogy kell kézzel beállítani, valami eltérés mindig volt a leírtak között, így arra gondoltam, hátha egy sokat telepített plugin legalább a biztosan megfelelő beállításokat adja.
Mert az oldalon, amit linkeltem, ez volt, ehhez képest viszont csak eltérő infókat találtam:RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} !=on
RewriteRule ^ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L]
(Mint írtam párszor, nekem ez a terület még új, egyelőre tanuló üzemmódban vagyok, szóval ha már tanulok, szeretném jól csinálni, csak nehéz, ha eltérő információk vannak.)Az Analytics-ot érintő szerkesztést is megcsináltam volna kézzel a PHP fájlban, a nehézséget az adta, hogy Multi Site hálózatról van szó, ahol lesz 20-30 (vagy több) aloldal, és nem akarnám mindegyiknek egyesével szerkesztgetni a fájljait. A plugin pedig automatikusan megcsinálja minden új aloldalra.
Vagy inkább mégis csináljam kézzel, ezzel is megszabadulva egy plugintól?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Android dual SIM okostelefonok
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest