- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Közben csak átírtam excerpt-re. Nagyon jó így, szerintem marad. Közben észrevettem, hogy ha megnyitok egy bejegyzést, akkor eltűnik a címe. Ennek az lehet az oka, hogy igyekeztem eltüntetni az oldalak és kategóriák címét, mert hatalmas betűvel odaírta a sablon. Sajnos így a bejegyzés címe sem látszik. Ezt így értem el:
section.page-title {
display: none;
margin-bottom: 40px;
} -
fuze
őstag
Megnézem még ezt is. Most beraktam a more tag-et, lehet így marad. Ezt majd eldönti az aki írni fog ide.
köszi
A zöld transzparenst nem tudtam eltüntetni. Amit az előző hozzászóló írt, azt én is megtaláltam, de hiába írom át white-ra, vagy transparent-re, ugyanúgy zöld marad. Annyit tudok, hogy a sablonnál a testreszabás menüpont alatt lehet állítani a színt, de ez az egész weblapra vonatkozik ilyenkor. Nekem meg jó a zöld, hisz én állítottam be. Csak ez a ronda layer tűnjön el
Tegnap elfelejtettem még egy dolgot. Szeretném hogy alul ne a "Régebbi bejegyzések" menüpont jelenjen meg, hanem ennek a pluginnek a számozott oldallistája. Van hozzá egy php kód, de nem tudom melyik fájlba kell bemásolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest