Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Megnézem még ezt is. Most beraktam a more tag-et, lehet így marad. Ezt majd eldönti az aki írni fog ide.
köszi
A zöld transzparenst nem tudtam eltüntetni. Amit az előző hozzászóló írt, azt én is megtaláltam, de hiába írom át white-ra, vagy transparent-re, ugyanúgy zöld marad. Annyit tudok, hogy a sablonnál a testreszabás menüpont alatt lehet állítani a színt, de ez az egész weblapra vonatkozik ilyenkor. Nekem meg jó a zöld, hisz én állítottam be. Csak ez a ronda layer tűnjön el
Tegnap elfelejtettem még egy dolgot. Szeretném hogy alul ne a "Régebbi bejegyzések" menüpont jelenjen meg, hanem ennek a pluginnek a számozott oldallistája. Van hozzá egy php kód, de nem tudom melyik fájlba kell bemásolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OMEN 17-ck2778ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro Max 256 GB fekete USA AppleCare+
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Hibás Ayaneo Next Lite 512GB-os kézikonzol!
- P1 Gen3 15.6" FHD IPS i7-10850H Quadro T2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest