- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Szeretném a HTML-alapú weblapomat WP-re áthelyezni. Ehhez kinéztem egy sablont, ami tetszik. A jelenlegi weblapom teljesen dinamikus, folyamatosan kéri le az adatokat adatbázisból, és a kontextusnak megfelelően generálja és jeleníti meg az elemeket.
A kérdésem az lenne, hogy megoldható-e, és ha igen, hogyan, hogy egy WP-alapú oldalt dinamikusan építsek fel. Ehhez keresnék tutorialt (angolul is tökéletes), mert nem igazán találom a "megfelelőt".
Tehát kiválasztottam egy sablont, megveszem, tetszik, ahogy a kezdőoldalt a demóban felépítette a készítő. Szeretném azt megcsinálni magamnak, de dinamikusan, feltételek alapján felépülő tartalommal (kép, szöveg), adatbázisból.
Semmi tapasztalatom nincs ilyen téren (se) WP-szel, nem tudom, hogy esetleg felépítem "üresen" a lapot, és a képek és szövegek helyére kell egyenként szkriptet írnom, hogy mi alapján oda mit húzzon adatbázisból, vagy esetleg az egészet kell egyben szkriptelni és generáltatni (mint a mostani, HTML-alapúnál csinálom).
Tényleg nem azt kérem, hogy itt írjatok nekem tutorialt, csak kérlek, tereljetek a megfelelő tartalom (pl. YT-tutorial) felé, hogy megérthessem és megtanulhassam, hogyan kell egy ilyen oldalt felépíteni.
A sablon ilyesmi lenne (egyelőre csak egy példa): [link]
És itt szeretném azt, hogy dinamikusan töltse fel tartalommal a szövegeket és képeket. Mondjuk 1 óránként frissítve megadott feltételek alapján (adatbázisból kiolvasva). Tehát szkriptelni szeretnék mindenhova.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest