Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok! Bocsánat, de melóban vagyok és tiltott a pastebin...
Az egyik pluginnál az alábbi hibát kapom, érdekes, hogy csak az egyik funkció résznél van ez a hiba:
" Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wpcargo_pod_get_drivers() in /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-content/plugins/wpcargo-shipment-container-add-ons/admin/includes/functions.php:710 Stack trace: #0 /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-content/plugins/wpcargo-shipment-container-add-ons/admin/templates/container.tpl.php(29): wpc_trip_info_fields() #1 /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-content/plugins/wpcargo-shipment-container-add-ons/admin/classes/class-container.php(0): unknown() #2 /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-admin/includes/template.php(1345): WPCargo_Container->shipment_container_display_callback(Object(WP_Post), Array) #3 /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-admin/edit-form-advanced.php(700): do_meta_boxes(Object(WP_Screen), 'advanced', Object(WP_Post)) #4 /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-admin/post.php(206): require('/web/belvidtrac...') #5 {main} thrown in /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-content/plugins/wpcargo-shipment-container-add-ons/admin/includes/functions.php on line 710 "
Mi lehet ez? Már néztem a functions.php jelzett sorát, de nekem nem tűnt fel semmi hibára utaló jel, persze nem is vagyok expert ebben...ez, hogy hogy hívás nem definiált funkcióra, nem mond semmit.
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- További aktív témák...
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest