- HDD probléma (nem adatmentés)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- 
			  PROHARDVER! WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

spiritex veterán válasz  Flowtation

üzenetére Flowtation

üzenetéreÉn akkor azt ajánlom, hogy csináld a sajátodon (egyébként nincs különbség), én is ott tesztelek mindent (mármint nem a tiéden, hanem a sajátomon  Nekem minden ügyfél oldala megvan klónban a saját tárhelyemen egy ugyfeldomain.sajatdomain.hu oldalon. Csak az a fontos, hogy migrálás után (Akeeba Backup nagyon jó erre, de fontos, hogy előre létre kell hoznod az adatbázist neki, amihez hozzákapcsolod) azonnal ki kell kapcsolnod a robotok bejárását, mert a végén még a tiédet is beindexelik és az nem lenne jó. Az mondjuk kérdés, hogy a saját tárhelyeden hány db aldomain engedélyezett. Nekem minden ügyfél oldala megvan klónban a saját tárhelyemen egy ugyfeldomain.sajatdomain.hu oldalon. Csak az a fontos, hogy migrálás után (Akeeba Backup nagyon jó erre, de fontos, hogy előre létre kell hoznod az adatbázist neki, amihez hozzákapcsolod) azonnal ki kell kapcsolnod a robotok bejárását, mert a végén még a tiédet is beindexelik és az nem lenne jó. Az mondjuk kérdés, hogy a saját tárhelyeden hány db aldomain engedélyezett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Okos Otthon / Smart Home
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR K100 AIR
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nekem minden ügyfél oldala megvan klónban a saját tárhelyemen egy ugyfeldomain.sajatdomain.hu oldalon. Csak az a fontos, hogy migrálás után (Akeeba Backup nagyon jó erre, de fontos, hogy előre létre kell hoznod az adatbázist neki, amihez hozzákapcsolod) azonnal ki kell kapcsolnod a robotok bejárását, mert a végén még a tiédet is beindexelik és az nem lenne jó. Az mondjuk kérdés, hogy a saját tárhelyeden hány db aldomain engedélyezett.
 Nekem minden ügyfél oldala megvan klónban a saját tárhelyemen egy ugyfeldomain.sajatdomain.hu oldalon. Csak az a fontos, hogy migrálás után (Akeeba Backup nagyon jó erre, de fontos, hogy előre létre kell hoznod az adatbázist neki, amihez hozzákapcsolod) azonnal ki kell kapcsolnod a robotok bejárását, mert a végén még a tiédet is beindexelik és az nem lenne jó. Az mondjuk kérdés, hogy a saját tárhelyeden hány db aldomain engedélyezett.