Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Sziasztok,
újabb kérdés lenne. Ugyan nem néztem még utána, de jelen esetben többet ér, hogy ha esetleg valaki tapasztalatból tudna ajánlani.
Egy olyan kész rendszerre lenne szükségem, ami már, ha nem tévedek, egy CRM szerűség lenne.
Kb. 1-2 tucat tagot kellene menedzselni, a regisztrálástól kezdve, a céges események létrehozásán át, az arra való jelentkezésig. Persze ez egy kicsit részletesebben.
A tagoknek egy csomó egyedi mezője van, mikor regisztrál, milyen tagságban van, hosszabbítási kérelem, egyes mezőket a tagok is tudnak szerkeszteni, más mezőket csak az adminisztrátorok.Ilyesmi az eseménynaptár is. Pl. üzleti és tagsági találkozó időpontok létrehozása, arrra való jelentkezés (pl. a tagoknál ez is plusz infó, hogy melyiken vett részt)
Így hogy leírtam már én is jobban értem.
Manuális regisztrációt követően, a tag hozzáfér egy esemény naptárhoz, ahol jelentkezhet és létre is hozhat bizonyos eseményeket. Látja a saját profilja részleteit és egy kivonatot a többi tagról.Adminként meg kb. menedzselhetnek mindent, létrehozhatnak és jóváhagyhatnak eseményeket stb.
Merre lenne érdemes elindulni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen autót vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest