- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Sziasztok,
újabb kérdés lenne. Ugyan nem néztem még utána, de jelen esetben többet ér, hogy ha esetleg valaki tapasztalatból tudna ajánlani.
Egy olyan kész rendszerre lenne szükségem, ami már, ha nem tévedek, egy CRM szerűség lenne.
Kb. 1-2 tucat tagot kellene menedzselni, a regisztrálástól kezdve, a céges események létrehozásán át, az arra való jelentkezésig. Persze ez egy kicsit részletesebben.
A tagoknek egy csomó egyedi mezője van, mikor regisztrál, milyen tagságban van, hosszabbítási kérelem, egyes mezőket a tagok is tudnak szerkeszteni, más mezőket csak az adminisztrátorok.Ilyesmi az eseménynaptár is. Pl. üzleti és tagsági találkozó időpontok létrehozása, arrra való jelentkezés (pl. a tagoknál ez is plusz infó, hogy melyiken vett részt)
Így hogy leírtam már én is jobban értem.
Manuális regisztrációt követően, a tag hozzáfér egy esemény naptárhoz, ahol jelentkezhet és létre is hozhat bizonyos eseményeket. Látja a saját profilja részleteit és egy kivonatot a többi tagról.Adminként meg kb. menedzselhetnek mindent, létrehozhatnak és jóváhagyhatnak eseményeket stb.
Merre lenne érdemes elindulni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS routerek
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest