Hirdetés
- Apple asztali gépek
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - E-book olvasók
 - RAM topik
 - TCL LCD és LED TV-k
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - Házimozi belépő szinten
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

"Abban tudna valaki nekem segítséget nyújtani, hogy lehetne megoldani mondjuk 2010-es wordben(vagy akármelyikben), hogy le tudjam védeni a fejlécet és láblécet, hogy ne tudjanak bele módosítani? hanem csak a szöveget tudják a lapon írni és kész?"
Nem tudom még aktuális-e a dolog, de azért leírom(nem bonyolult), hátha másnak is jól jön.
1. Hozd létre a doksit, szerkeszd meg a kívánt módon az Élőfejet és Élőlábat ill. az x oldalt
2. Dokumentumtörzsön állva (tehát ne az Élőfejben vagy Élőlábban legyél) CTRL+A (ezzel az összes oldal kijelölésre kerül)
3. Véleményezés fül/Védelem csoport/Szerkesztés korlátozása
4. Használd a képen látható beállításokat és katt az Igen, bekapcsolom a dokumentumvédelmet
5. Adj meg jelszót és OKézd le - 

localhost
Közösségépítő
Idézek szó szerint a Zasszonytól:
"A leírás Word 2013-ra vonatkozik.
Azt nem tudom, hogy kizárólag csak az élőfej, élőláb hogyan védhető le, de ha mondjuk az élőfejbe és az élőlábba tartalomvezérlőt szúrsz be (Fejlesztőeszközök szalag - Vezérlőelem csoport) és abba helyezed el a képet vagy szöveget, akkor a tartalomvezérlő tulajdonságainál beállítható a nem törölhető, illetve a nem szerkeszthető opció. Ezzel megakadályozhatod, hogy kitöröljék, illetve módosíthassák a képet vagy a szöveget.
A másik módszer, hogy űrlapot készítesz, és csak az adott bekezdések szerkesztését engedélyezed. Így az élőfej és élőláb teljesen védett lesz." 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3890
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
 - Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest