Hirdetés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Dede vanvan
Csak azt gondoltam, hogy a frissítés hozzá automatikusan beépül a játékba, és nem lesz mit elmenteni...
Maximum a játékot a ProgramFiles-ból kimentem és csók 
De ezesetben örülök, és köszönöm az infót. A Witcher póló ugyan jól hangzik, de inkább figyelek a józan észre, és maradok egy sima mezei kiadásnál

Egyébként inkább DVD hiány áll fent, mint író hiány
De ezennel ezt is orvosoltam, és van hely ide-oda hurcolászni a kedvenc Farkasom holmijait.Az uccsó bekezdésed nem teljesen tiszta
Azt mondod, hogy ha nem lenne CE-d akkor EE-t vennél vagy akkor vennél simát?Azzal pedig nem értek egyet, hogy a játék könnyű! Én alapból hard-on kezdtem, és ne tudd meg, milyen földöntúli örömöt éreztem, amikor végre a huszonsokadik(!) próbálkozás után végre annyira kiütöttem a Bestiát, hogy ki tudtam végezni, magam sem értem hogy. Egyszerűen leírhatatlan volt
Ezt leszámítva tényleg nem vészes. Mondjuk még az 1. fejezet derekán, mikor a kripta volt a ghoul-okkal... Nah az sem volt egyszerű, 2x mentem neki. És egyszerre mindig csak 2 ghoul-lal küzdöttem, mert így is majdnem megnyiffantam
Most fosok elmenni Kalkstein-nek az alghoul cumókért, mert elvileg sokkal erősebbek. Majd kiderül![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Arc Raiders
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak azt gondoltam, hogy a frissítés hozzá automatikusan beépül a játékba, és nem lesz mit elmenteni...
Maximum a játékot a ProgramFiles-ból kimentem és csók 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)