Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- Mini-ITX
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
hogyne lenne gyorsítás, kapd elő az ezüst kardodat gyors módban, és máris sokkal gyorsabban szalad a csávó

Én végül egyébként lenyomtam másodszor is a játékot, istenkirály volt megintcsak, és az a játék végi videó, na az odavágott, és igencsak meglepett
Egyszóval nagyon tetszett
Ja és egyetlen 1 BUG-al sem találkoztam a játék során, tehát aki bajlódik vele, kilépeget hasonlók, az előbb asszem jobban jár ha felrak egy normális, stabil windowst, normális driverekkel, dx-el, szerintem sokat segíthet, a játékot Én is patchel játszottam, először az alapot raktam fel aztán pedig az a-s verziót, és pipec volt 
Aktív témák
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hegesztés topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- NVIDIA® driverek topikja
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyszóval nagyon tetszett
Ja és egyetlen 1 BUG-al sem találkoztam a játék során, tehát aki bajlódik vele, kilépeget hasonlók, az előbb asszem jobban jár ha felrak egy normális, stabil windowst, normális driverekkel, dx-el, szerintem sokat segíthet, a játékot Én is patchel játszottam, először az alapot raktam fel aztán pedig az a-s verziót, és pipec volt