- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Rádugtam egy maxtor 40 gigás 5400-est...azzal nem írja ki....de a seagate winyát is rádugtam egy BE6 ra de ott ez is megy...ezért vagyok tanácstalan...most akkor a lap vagy a winya rossz...vagy BIOS frissités segíthet vagy tuti hogy valamelyik hibás ??
de kössz a hozzászólást... -
-
TommyGun
őstag
Adva van egy ASUS TUSL2-C lap meg egy Barracuda seagate 40GB-os...namost a gond az hogy minden bootnál kivéve mikor absolute nem találja a winyót akkor a device felismerések után kira nekem köbö egy ilyet.
''Smart failure predicted on primary master st340016A
Immediately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent''
És itt megáll a drága..ha nyomok egy F1-et hogy menjen tovább akkor bootol de véletlenszerüen ujrainditásnál nem találja meg a winyát....
A biosban kikapcsoltam a SMART monitoringot is hátha ez a gáz de tökmindeggy mert mindig ezt írja ki ha megvan a winya....semmi más nincs mellé rakva a dc-cdrw egy másik kábelen a secondarin van...aszittem tán ezzel megoldódik de így sem....nincs ötletem segitsetek lécci...
előre is kössz....
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3,5" 5TB HDD (minimális futással)
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest