Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drotos.toth
csendes tag
(#508) tjb007 : Szóval egyelőre még túl sok tapasztalat sincs ezekkel a gépekkel kapcsolatban, így érdemes várni? Gondolom, a kínai gyártók az android-os gépek terén egy lépéssel előrébb vannak, talán ott lehet találni kiforrottabb megoldásokat... (Ez a Teclast azért is tűnt izgalmasnak, mert Win-t és Android-ot is futtat...)
-
drotos.toth
csendes tag
Szóval akkor nem érdemes rávetni magam a kínai csodagépekre...
Ezek szerint, ha Win 8.1-es tabletet akarok kisebb kijelzővel, akkor a választék továbbra is a következő:
- Lenovo Miix 2 8"
- Dell Venue Pro 8
- Toshiba EncoreRáadásul az első kettőből létezik ugyan 3G-s változat, de nem kapható itthon.
-
drotos.toth
csendes tag
válasz
parandroid
üzenetére
A Windows-t ki szeretném próbálni, ha találok olyan gépet, ami megfelel az - amúgy nem túl specifikus - igényeimnek. És persze ha nem kell érte sokkal többet fizetnem, mint egy androidos tablet-ért.
Első generációs Nexus 7-esem volt, elég jól elvoltam vele. Viszont az ASUS márkaszerviz 170-200Euro-t mondott a javításra és ha ebay-ről rendelek valamilyen kijelzőt, az is 60Euro körül jön ki, szállítással. Ráadásul az utóbbi opciótól azért félek, mert nem tudom, mennyire minőségiek, ellenőrzöttek ezek az utángyártott panelek. Szóval most ezért gondolkodom a váltáson, vásárláson!
-
drotos.toth
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült összetörni az első generációs Nexus 7-esem kijelzőjét. A Telenor-nál még köt a hűségidő, de készülék nélkül most üresben pörög.
Szóval, pótolni kéne a gépet! Alapvetően 7-8"-as, jól hordozható, 3/4G-s tabletre lenne szükségem, főképp netezésre, youtube és egyéb kisebb videók lejátszására, e-book és pdf olvasásra, dokumentumok szerkesztésére. (Alkalmanként BT billentyűzettel.) A 3G fontos lenne, mert különben hordhatok magamnál egy szappantartó méretű mobil hotspot-ot... :S
Az Android topic-ban már érdeklődtem, de az új Win 8.1-es tabletek is nagyon mozgatnak, bár közel sem vagyok meggyőződve róla, hogy többre jutnék velük... Ahogy látom, nem is túl nagy a választék.
Mit ajánlanátok, maradjak az android-nál? Vagy van valami életképes Win-es megoldás, ami megfelel a fentieknek és nem fizetek érte kétszer annyit? Esetleg valami megbízható szerkezet Alibaba kincsei közül?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Viszont nincs 3G, legalábbis én nem láttam olyan verziót.