Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• peterk

senior tag

válasz #79335424 #2316 üzenetére

Nem akarlak elkeseríteni, de a ráhegeszhető dualboot-tól én sokat nem várnék. Az olcsó "kínai" tömeggyártók még a mai telefon/tablet hardverre sem - ami lassan olyan, hogy űrrepülőt el lehetne irányítani vele - képesek olyan terméket kihozni, amin normálisan, nem laggolva fut az android. Ezek alapján egy pancsolt, házilag készített, nem rendesen optimalizált android lehet, hogy elindulna, lehet, hogy még a perifériák is működnének, de kb. a szenvedéssel lenne egyenértékű a használata. A dualboot sztem onnantól lesz életképes, ha egy nagy gyártó ki fog jönni egy, a hardverhez jól optimalizált verzióval.

Más kérdés, hogy én mondjuk az értelmét sem nagyon látom, de ez én vagyok. Üzleti célra nem látom a hasznát, mert ott a felhasználás és a használandó szoftverek úgyis adottak, vagy egyik, vagy másik platform szerint. Otthonra meg inkább vennék külön egy wines és androidos tabletet, mint megfizessem a dual bootért a felárat. De mondom, ez én vagyok, biztos vannak olyan szempontok amik nálam nincsenek.

Új hozzászólás Aktív témák