Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPad topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
cinkoxid
üzenetére
USB-s kütyükkel teljesen korrektül megy minden, csak a bluetooth-al van baja. Elemeket pár napja töltöttem így azzal nem lehet gond, meg mint írtam laptopon tökéletesen ment ma mind a kettő. A BT erejével sincs gond, mert működik 5 méter távolságból, azaz érzékeli az eszközöket, sőt telefonnal még fájlt is cseréltem. Csak néha egyszerűen megőrülnek az eszközök. Ráadásul az esetek 90%-ban 30cm-en belül van mind a két eszköz.
USB-vel az a baj, hogy amikor le van merülve a készülék akkor kiesik a játékból. Ezért is vettem BT eszközöket. Meg azért mert a billentyűzet nagyon tetszett, mind méretileg, mind kinézetileg. Illetve utálom a kábel rengeteget ezt pedig tudom használni több készülékhez is átdugdosás nélkül.
Ha lenne rajta egy teljes értékű USB port még pluszban akkor tuti rácuppantanék egy logitech microReciever-es kombót ami eddig minden eszközömmel tökéletesen ment. Még csak ki se lógna nagyon a gépből.
Na mindegy, majd legközelebb erre is odafigyelek tablet vásárlás előtt.Addig meg tesztelem a frissített drivereket és UEFI-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Battlefield 6
- Milyen széket vegyek?
- Arc Raiders
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest