Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
Nem ,lehozta a win frissítés saját magától mindent .Nekem az égvilágon semmit nem kellett keresni .Bár amikor felrakta az új rendszert nem volt feltelepítve minden driver mert lassú volt a gép, de pár perc múlva volt egy újraindítás és helyreállt minden .Az eszközkezelőben minden fel van telepítve intel HD videokártya ,bluetooth driver minden
Eddigi tapasztalat alapján az akku is sokkal jobban bírja
Egyébként úgy sikerült visszanyernem sok helyet hogy amikor végzett mindennel a lemezkarbantartóval kitöröltettem még a régi rendszer maradványait .Csak itt az volt a furcsa hogy azt irta visszanyerhető szabad terület 9.30 GB !! .Ezt kitöröltettem vele és csak 2- 3 GB + om lett,igy van most 5.30 GB körül .Én megmondom őszintén arra számítottam hogy telepítésnél felfogja kínálni hogy szüz Windows kerüljön e rá vagy formázási lehetőség lesz .De semmi ilyen nem volt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Gyúrósok ide!
- Drón topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddigi tapasztalat alapján az akku is sokkal jobban bírja
Egyébként úgy sikerült visszanyernem sok helyet hogy amikor végzett mindennel a lemezkarbantartóval kitöröltettem még a régi rendszer maradványait .Csak itt az volt a furcsa hogy azt irta visszanyerhető szabad terület 9.30 GB !! .Ezt kitöröltettem vele és csak 2- 3 GB + om lett,igy van most 5.30 GB körül .Én megmondom őszintén arra számítottam hogy telepítésnél felfogja kínálni hogy szüz Windows kerüljön e rá vagy formázási lehetőség lesz .De semmi ilyen nem volt